[B4 1Z 1.9 TDI] Kontrolka check
[B4 1Z 1.9 TDI] Kontrolka check
witam.Po wlaczeniu zaplonu gasna kontrolki abs,poduchy a kontrolka check nie.Po odpaleniu gasnie.Tu na foru wyczytalem ze powinna zgasnac na wlaczonym zaplonie.Kiedys bylem podlaczony pod vaga i bylo zero bledow.Za co odpowiada check w tym roczniku data rejestracji styczen 94.Gdy kiedys podlaczalem sie pod vaga 3.11 to nlaczylem sie tylko z poduchami i abs.Czy na 6 sterownikow ktorys z pozostalych czterech to check?jak tak to proscilbym kogos o przeslanie mi programiku vaga lub innego z opisem na polskie instrukcje wasermann3@wp.pl.Bo jestem nie kumaty w tym(na emule sciagnalem jakies dziwne rzeczy).Mam fejsa od viakena. :shock:
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Miałem kiedyś podobna sytuacje i wlace nie jest to reguła ze po zapłonie musi zgasnąc. Jesli kontrolka chceck gaśnie Ci po odpaleniu auto to nie powinieneś sie niczym przejmować, problem (wykryta uterka - zapisana) bedzie sygnalizowana na właczonym silniku, wtedy bedziesz musiał poszukac przyczyny. Co do fajsu i oprogramowania rzuć okiem na strone viakena tam wszystkiego sie dowiesz.
Nie popieramy piractwa , poszukaj dobrze na necie torrenty i emule mnostwo tego jest.
tu masz instrukcje do Vaga
instrkcja
instrukcja 2
tu masz instrukcje do Vaga
instrkcja
instrukcja 2