[wielkopolska] Spot.
Bez obawy nas nie wpuszczą choćbyśmy chcieli... wymóg to RWD, wpisowe dla zawodnika 150zl i kask <ok>Szula298 pisze:No ja tam na tor nie będe sie pchał nie będe katował niuni :mrgreen: hehe
ale pooglądać chętnie :lol: :lol:
TakCzy na tym torze jest organizowana giełda samochodów, to o ten tor chodzi
http://www.aw.poznan.pl/tor/dojazd3.html
tu mapka dojazdu
jakby coś było niejasne to spróbuję wytłumaczyć
Jeśli chodzi o parking to ostatnio byłem na treningu w styczniu i udało mi się wjechać i zaparkować w parku maszyn więc może i nam się uda
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolega Szula298 i speedfun mają już moj numer. Koledze zjawa i edek0507 numer wysłałem na PW.
P.S. zjawa twój numer jak by co też już mam <ok>
[ Dodano: 13 Luty 2008, 23:25 ]
Przeglądałem listę użytkowników, aby zobaczyć kto tu jeszcze jest z okolic i wysłać PW w sprawie spotu. Zauważyłem że z Poznania (przynajmniej ci co wpisali że są z Poznania) jest... uwaga... Tylko 2 użytkowników :shock: Nic dziwnego że w Wielkopolsce tak słabo ze spotami.
P.S. zjawa twój numer jak by co też już mam <ok>
[ Dodano: 13 Luty 2008, 23:25 ]
Przeglądałem listę użytkowników, aby zobaczyć kto tu jeszcze jest z okolic i wysłać PW w sprawie spotu. Zauważyłem że z Poznania (przynajmniej ci co wpisali że są z Poznania) jest... uwaga... Tylko 2 użytkowników :shock: Nic dziwnego że w Wielkopolsce tak słabo ze spotami.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jest na TAK :!: Nie ma sensu iść na widowisko nie znając się wogóle. Najpierw trzeba się musowa spotkać, pogadać a dopiero potem można iść popatrzeć jak się ścigają.Szula298 pisze:A kiedy tam coś sie zaczyna ? bo możńa by sienajpierw spotkać pogadać według mnie a potem na widowisko <ok>
A kiedyś kolega podawał swój numerek na wypadek jakiegoś Wielkopolskiego spotu <ok>Zjawa pisze:A kolega Labiel skąd ma mój nr?
[ Dodano: 14 Luty 2008, 22:33 ]
No szkoda wielkie, ale tak to już bywa, że zawsze komuś nie pasuje. Mnie osobiście ominęły już dwa spoty, na które chciałem się wybrać. Warszawski ominął mnie z powodu 18stki koleżanki, Łódzki tak samo :cry:knastol pisze:zapomniałem ze w weekend 15/16.03 jestem w gorach, wiec w tym terminie odpadam czyli polowy poznania nie bedzie :shock:
Teraz tak patrzę, bo mam być chrzestnym, chrzest miał być już 2 tygodnie temu, ale chrześniak ciągle jest chory. Żeby czasem te chrzciny nie przeciągły się aż do 15 marca, bo nie będę zbytnio zadowolony. Ale bądźmy pozytywnej myśli.