[B3/B4]Montaz spryskiwaczy reflektorów
JA w każdym autku miałem ori i w każdy pryskały ile wlezie. W A4 jest już tylko jeden psik, tak jak pisze Dred.WOJTEK26 pisze:To dziwne żeby spryski działały tylko przez 1-2 sek, w poprzednim miałem ori spryski i działały cały czas jak trzymałem spryskiwacz szyby. Mi też sie auto podoba ze spryskami :mrgreen:
Najlepiej kupić sprzyki od RS2, są małe, łatwo je zamontować i w ASO kosztują grosze
najlepszym rozwiązaniem jest tak jak pisze JMM od RS2 wtedy można w ASO kupić coś koło 100 PLN komplet
za spryski od S2 to lepiej kupować na allegro uwieżcie mi sprawdzałem jakiś czas temu
można za to kupić tarcze hamulcowe
JMM może w tych od 80/90 inaczej to działa ale jak ja trzymam manetkę do siebie to spryski na światła działają krótki czas i tak powinno być <ok>
za spryski od S2 to lepiej kupować na allegro uwieżcie mi sprawdzałem jakiś czas temu
można za to kupić tarcze hamulcowe
JMM może w tych od 80/90 inaczej to działa ale jak ja trzymam manetkę do siebie to spryski na światła działają krótki czas i tak powinno być <ok>
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
DRED, To jak bedziesz w robocie to sprawdz prosze jak mozesz ile kosztuja te od S2 a ile te od RS2 bo szczerze wolałbym te wielkie jakoś bardziej przypadają mi do gustu... chociaz pewnie też sa łatwiejszym lupem dla zlodziji bo jest za co złapać Czy te od RS2 wygladaja tak jak prezentował to w sowim avancie kolega ze słoweni Skull? Foto dla przypomnienia...
Coś mi sie wydaje ze w ASO spryski bedą tańsze niz na czarnym rynku :mrgreen:
[ Dodano: 2008-02-16, 18:58 ]
A jeszcze pytanie czy przypadkiem z C4 spryski nie były takie same jak w S2? Czy były takie jak w RS2 a moze zupłenie innne były?
Coś mi sie wydaje ze w ASO spryski bedą tańsze niz na czarnym rynku :mrgreen:
[ Dodano: 2008-02-16, 18:58 ]
A jeszcze pytanie czy przypadkiem z C4 spryski nie były takie same jak w S2? Czy były takie jak w RS2 a moze zupłenie innne były?