[80b4 2.0E ABK LPG] Amortyzatory
[80b4 2.0E ABK LPG] Amortyzatory
Witam mam pytanie kupiłem amorki na przód harta, ale mam jeden dylemat na opakowaniu pisze ze audi 80 1.6, a ja mam silnik 2.0 pytałem sięsprzedawcy powiedział ze bedą ok. założyłem ale dalej mam co do tego wątpliwości. Mam jeszcze jedno wytanie bo wymieniałem mc person od strony kierowcy,zwrotnice,amorki,poduszki amortyzatora, łącznik stabilizatora po prwaje stronie, łożyska kół obydwa. Zbierzność była ustawiana jest ok, ale jak skręcam w prawo to kierownica nieodbija jest skręcona w prawo i ciągle w takim położeniu sie znajduje, zawsze powina troche odbijać, prosze o odpowiedzi
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Oj tak, koniecznie. To nie był dobry wybórMARCIN 80B4 pisze:widzę że kolega od niedawna na forum, amortyzatory są takie same także katalogowo pasować będą, co do jakości harta to proponuje zachować paragon
Jeśli jesteś pewien, że zbieżność jest ok, to wygląda mi, jakby maglownica była skręcona za mocno.Marom pisze:Zbierzność była ustawiana jest ok, ale jak skręcam w prawo to kierownica nieodbija jest skręcona w prawo i ciągle w takim położeniu
Nic tam przy niej nie robiłeś ?