[80 B4 all] Podgrzewane fotele
[80 B4 all] Podgrzewane fotele
witam mam podgrzewane fotele wsadzone od innej audi od spodu foteli wystają przewody i to wszystko. Jak to zrobić aby wszystko było ok dzięki
Ostatnio zmieniony 04 paź 2007, 20:56 przez piter1, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [B4 80] PODGRZEWANE FOTELE
Dokupić kompletna wiązke z przekaźnikami i przełącznikami......Innymi słowy powodzenia w szukaniu gratówpiter1 pisze:witam mam podgrzewane fotele wsadzone od innej audi od spodu foteli wystają przewody i to wszystko. Jak to zrobić aby wszystko było ok dzięki
Ja też kupiłem "Moją Czerwoną" z fotelami podgrzewanymi też niepodłączonymi, może ktoś ma jakiś schemat jak podłączyć takie fotele albo chociaż schemat tej kostki co z foteli wystaje.po przekaźnik jakiś wstawić trzeba tylko i przycisk na deskę dodać ale trzeba wiedzieć jak się podpiąć pod te fotele!!!
Leon, u mnie grzane fotele dokładałem sam. Poniżej link do instalacji
viewtopic.php?t=10581&start=0
Miałem taki przełącznik z wbudowanym przekaźnikiem i to nie działa z oryginalną instalacją
hct, sorry za antyreklamę.
viewtopic.php?t=10581&start=0
Miałem taki przełącznik z wbudowanym przekaźnikiem i to nie działa z oryginalną instalacją
hct, sorry za antyreklamę.
90zl za 2 to prawda co pisze OGr nie dzialaja z wiazka sterego typu na ktorej sa przekazniki musi byc wiazka z modeli 94 albo z a4 ale jedek koleda sam robil taka wiazke do golfa wlasnie na tych przelacznikach z przekaznikami wdudowanymi sprzedaje je bo mialem wiazke starego typu i musialem kupic inne