[All] Gadzet - podlokietniki
sprawdzając u mnie to wszystko było ok tylko troche pracy trza w to włożyc i co najważniejsze że podnosi się on do góry tylko że z tego co pamiętam przeszkadzał mi on w przechylaniu fotela ale nie jestem już teraz pewien ale z tym równierz nie ma problemów bo ktoś już przerabiał chyba pokrętła na drugą strone przejżyj dokładnie od początku ten temat
NOWI pisze:ale lepiej zalozyc taki podlokietnik niz bawic sie w montarz w siedzeniu, na forum nic nie wyczytalem zeby ktos probowal cos takiego wstawic
Bzdura!!! Najlepszym miejscem na montaż podłokietnika jest właśnie fotel, ze względu na to, że jeździ razem z fotelem i niezależnie od ustawienia fotela jest praktyczny. A montaż w fotel to żadna filozofia. Poza tym za podłokieć z a4 trzeba dać 150-200, a w tych pieniądzach można spokojnie kupić ori z c4 montowany w fotel, który jest prawie taki sam jak ori z b4, tylko jest praktyczniejszy ze względu na znajdujący się w nim schowek.
NOWI pisze:ale w A4 jest oryginalnie montowany w tunel i jest dobrze, to wszystko zalerzy od tego co komu sie podoba i co bedzie praktyczniejsze
jakbym mial podlokietnik w oparciu i moja luba przysunelaby sie do samego przodu to nie wiem jak ona by wrzucala biegi a nie mowiac o zaciagnieciu recznego
W passacie b5 też. Ostatnio takim jeździłem i uwierz mi, dla mnie jest ok, ale dla kobiety już byłaby lipa, bo by jedynie tłukła sobie łokieć. A w kwestii zaciągnięcia ręcznego to czy taki czy taki to o zarzucaniu dupą możesz zapomnieć, chyba, że podłokietnik podniesiesz.