CB Radio - montaz
CB Radio - montaz
witam.kupilem cb na allegro i niewiem gdzie je zamontowac w moim autku zeby mi bylo wygodnie siegac po mikrofon i do radia.poradzcie mi.moze jakies zdjecia czy co??tak patrze i patrze w rozne miejsca i sam niewiem.kabel od anteny juz od klapy bagaznika pociagnalem.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 20:21 przez pawko81, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamontuj na półce pod kierownicą, z lewej strony. Kabel od anteny łatwo schować i gruszkę można przewiesić przez uchwyt w drzwiach. Nie będzie tylko widać wyświetlacza, ale moim zdaniem to nie szkodzi. Ja tak mam i jest <ok>
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 20:16 przez PiotrekG, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [b4 80 abk sedan]gdzie zamontowac cb?????
ja zamontowałem między fotelami-zlikwidowałem popielniczke tylną-dostęp do radyjka i mikrofonu ok,pod ręką a miejsca nie zajmuje. :-> dorobiłem mocowanie z płaskownika.pawko81 pisze:witam.kupilem cb na allegro i niewiem gdzie je zamontowac w moim autku zeby mi bylo wygodnie siegac po mikrofon i do radia.poradzcie mi.moze jakies zdjecia czy co??tak patrze i patrze w rozne miejsca i sam niewiem.kabel od anteny juz od klapy bagaznika pociagnalem.
a nie przeszkadza ci w otwieraniu drzwi ten kabel od gruszki???PiotrekG pisze:<bylo>
Zamontuj na półce pod kierownicą, z lewej strony. Kabel od anteny łatwo schować i gruszkę można przewiesić przez uchwyt w drzwiach. Nie będzie tylko widać wyświetlacza, ale moim zdaniem to nie szkodzi. Ja tak mam i jest <ok>
[ Dodano: 2008-02-19, 16:30 ]
a miedzy fotelami to sobie nie wyobrazam jak to jest
proste,łatwe w obsłudze,dla mnie wygodniejsze- :mrgreen:pawko81 pisze:a nie przeszkadza ci w otwieraniu drzwi ten kabel od gruszki???PiotrekG pisze:<bylo>
[ Dodano: 2008-02-19, 16:30 ]
a miedzy fotelami to sobie nie wyobrazam jak to jest
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
ja tez mam pod kierownica i gruszka tez tam leży jak jade na trasie to biore ja miedzy nogi na siedzenie zasilanie mam podciagniete spod zapalniczki tam i antena tez od strony kokpity ma zdobiona dziure na przewod moim zdaniemto jest odpowiedznie miejsce na radyjko w tym aucie wyswietlacza nie widze ale zawsze mam na 19 a jak przelaczam to licze ile pstryknie :lol:
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 20:19 przez hct, łącznie zmieniany 1 raz.
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
ja mam przymocowane do tunelu srodkowego przed fotelem pasazera, a szczekaczke mam podobnie jak pawko81, Twoje pawel moze byc jesli jest Ci tak wygodnie, zwracaj na to ze to ma byc skromnie ladnie i funkcjonalnie usytuowane. Mi Twoje rozwazanie podoba sie, jesli Ci nic nie przeszkadza <ok> Mi odrazu przeszkadzalby kabel do szczekaczki, ale jak Tobie pasi to mi tym bardziej :mrgreen:
[ Dodano: 2008-02-20, 17:54 ]
PS ale za te zegary to sie normalnie sfocham :shock: bardziej do podobaja mi sie orginalne plansze ale o gustach sie nie dyskutuje
[ Dodano: 2008-02-20, 17:54 ]
PS ale za te zegary to sie normalnie sfocham :shock: bardziej do podobaja mi sie orginalne plansze ale o gustach sie nie dyskutuje
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
w sumie mi sie podobaja, kiedys sam nad tym myslalem, tylko stwierdzilem ze dla mnie ladniejsze sa takie jak sadzieki za spostrzezenie o tych zegarach
Wlasnie nie, mam wsio pod reka, moze nie jasno opisalem. Mam zamontowane radio zaraz za dzwignia zmiany biegow od strony pasazera a gruche idetycznie jak Ty. Fakt faktem ze musialem zdobyc sie na dwa otworki do zamocowania, ale za to nie przeszkadza mi w kierowniu, tylko kobieta brzeczy cos....ty to musisz troche siegac do tego radyjka jak masz przed pasazarem.