[80 b3 JN 1988] Automat na manuala
Automat czy manual
to jak panowie co polecicie szukać drugiej automatycznej skrzyni czy zakładać manualna ??
szczeże zakładaj manuala no chyba że masz dużo kasy to kupuj automata byle byś trafił na dobrego :mrgreen:
[ Dodano: 2008-02-19, 19:41 ]
[ Dodano: 2008-02-19, 19:41 ]
kolego właśnie dzisiaj kupiłem wycięty orginalny uchwyt do skrzyni manuala i jak dobrze pujdzie to w sobote będę montował postaram się zrobić fotki co i jak się robiło :mrgreen:Hans47 pisze:Problemy z instalacja nie zadnych silnik pracuje poprawnie. Problem tylko mam z rozpracowaniem swiatel wstecznego. Musze poszukac kabelkow.
Mocowanie: Automat wisi, manual lezy na podusi. Nie rozwiazalem jeszcze tego problemu bo jak wiesz nie mamy uchwytu poduszki ktory wystaje z podwozia ja narazie wykonstruowalem taki pret na ktorym teraz wisi skrzynia. Jest przykrecony do mocowania tego na ktorym wisial automat jak bede kiedys w kanale to cykne fotke.
hans nie jesteś sam ja też troszke kasy włożyłem a teraz sobie rozbieram dwie skrzynie na aluminium moze na flaszke chociaż będzie :mrgreen:
[ Dodano: 2008-02-20, 21:47 ]
[ Dodano: 2008-02-20, 21:47 ]
kolego jeśli nie będziesz mógł znaleść części tz. półos skrzyni czy pedałówto pisaj moze coś się da załatwić w dobrych pieniądzach :lol:camg pisze:jeszcze mam parę pytań! czy muszę zmieniać półosie te odchodzace od skrzyni?? czy mogą zostać te same ??
"wymiana skrzyni polosi (automat ma krotkie)" a czy przegóby tez musze z tym wymieniac ???