[B4 All] Nie działa szyberdach el.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
[B4 All] Nie działa szyberdach el.
Witam
Mam problem otóż całkowicie nie działa mi otwieranie szyberdachu, nie wiem co jest grane, od początku nie działało. Podświetlanie przycisku działa. Na co stawiacie czyżby silniczek poległ?
Jakie są najczęściej przyczyny takich usterek?
Mam problem otóż całkowicie nie działa mi otwieranie szyberdachu, nie wiem co jest grane, od początku nie działało. Podświetlanie przycisku działa. Na co stawiacie czyżby silniczek poległ?
Jakie są najczęściej przyczyny takich usterek?
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
skoro nie ma to szyberdach musi byc pewnie podpiety pod inny tylko teraz pytanie pod jaki ? <lol> aa słuchaj i sprawdz jeszcze sobie prełcznik.
Ja w swojej niuni miałem taki temat.
Mam elektryczne szybki i jak opusciłem szybe od pasazera to juz za cholere nie mogłem jej podniesc. Kombinowałem z przyciskiem i nic z czasem przestał wogóle działac i lipa....wiec wymontowałem przycisk i szukałem na allegro po szrtach sklepach i nic. Musiałem sie udac z przyciskiem do salonu VW i sprowadzili mi taki przycisk za 50 zł. A co ciekawe równiez działało mi podswietlenie przycisku.
Ja w swojej niuni miałem taki temat.
Mam elektryczne szybki i jak opusciłem szybe od pasazera to juz za cholere nie mogłem jej podniesc. Kombinowałem z przyciskiem i nic z czasem przestał wogóle działac i lipa....wiec wymontowałem przycisk i szukałem na allegro po szrtach sklepach i nic. Musiałem sie udac z przyciskiem do salonu VW i sprowadzili mi taki przycisk za 50 zł. A co ciekawe równiez działało mi podswietlenie przycisku.
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- bartek18150
- Audi 80 Klub