tak jak poprzedniokarolpinkii pisze:Gratuluje że wkoncu udalo sie kupic graty, montuj i dawaj Fotki jak wyglada w nowych szatach.
Audi 80 Avant Quattro (RS2 Replica) 1.9 PD 250 hp 451 nm
- karolpinkii
- Forum Audi 80
Re: audi b4 quattro RS2 TDI 230KM 460NM- FOTKI STR 1
quattro pisze: MOC ZWIĘKSZONA DO 230 ORAZ 460 MOMENTU
Auto bardzo ładne
Nie wierzę by taką moc dał się wydusić z 1,9 TDI , Nie wierzę i koniec
Czekamy na wykresy
Da radę spokojnie szczególnie że podstawą był AWX czyli 130ziemor pisze:
Auto bardzo ładne
Nie wierzę by taką moc dał się wydusić z 1,9 TDI , Nie wierzę i koniec
Czekamy na wykresy
Rogal ponad 220 kucy zrobił z 1Z'a
to był pierwszy wykres a to drugi
pozdrawiam tutaj link do topiku na AKP
do oceny co poweicie na temat tych foteli , wsadzilem fotele z audi tt ( oczywiscie całość będzie obita kremowo czrną skórą )
wskazniki egt , cisninie paliwa , oraz doładowaia plus smieszny daszek na zegary ale raczej pójdzie do kosza ----zegary zamontuje na słopku
te czarne to zapinki na maske :lol:
zderzaczek oczywiscie org ze spryskami na lampy
i tylna klapa , zdięte napiosy quattro i tdi , za to jest org. znaczek rs2
no i kierownica z audi a3 z 2002 roku
wskazniki egt , cisninie paliwa , oraz doładowaia plus smieszny daszek na zegary ale raczej pójdzie do kosza ----zegary zamontuje na słopku
te czarne to zapinki na maske :lol:
zderzaczek oczywiscie org ze spryskami na lampy
i tylna klapa , zdięte napiosy quattro i tdi , za to jest org. znaczek rs2
no i kierownica z audi a3 z 2002 roku
Ostatnio zmieniony 23 lut 2008, 19:33 przez quattro, łącznie zmieniany 1 raz.
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
ja bym poszukał innych foteli fotele od TTki i z wygladu i z dopasowania jakoś mi nie leżą
widzę , że jakiś garecik leży na wycieraczce
fajne te graty , część bym przytulił po za soczewkami <- bo te już mam <mikolaj>
rezaj rezaj oby tak dalej
nareszcie będzie to dobrze wyglądało :D:D:D:D
pozdro brachu
koniecznie pytaj o ten fant , o którym gadaliśmy
widzę , że jakiś garecik leży na wycieraczce
fajne te graty , część bym przytulił po za soczewkami <- bo te już mam <mikolaj>
rezaj rezaj oby tak dalej
nareszcie będzie to dobrze wyglądało :D:D:D:D
pozdro brachu
koniecznie pytaj o ten fant , o którym gadaliśmy
dokladnie lampy i zderzak pochodzą od tego audi spod sandomierza :lol:MARCIN 80B4 pisze:quattro, czy ten zderzak, lampy i lusterka nie pochodzą czasem z Audi Avant z Świętokrzyskiego, :?:
fajne te zegary czy to coś w stylu
Piękna to bestia będzie
zegary dokładnie takie dwa rodzaje podswietlenia niebieski i czerwony
michal ty to masz oko :shock: dokładnie to garret gt 22 64v zwiększam moc na 260 PS auto jedzie do TTC w krakowie
jak chodzi o te zaciski to niestety ale tylko tył ----szukam dalej
[ Dodano: 2008-02-23, 21:08 ]
[ Dodano: 2008-02-23, 21:08 ]
duo , snieżek i quattro sama frajda , a tak na marginesie to ja rónież mam dość zimy czas modzić przy audi , a roboty troszke jest :mrgreen:duo pisze:dredzik ma racje ... wkońcu to będzie wyglądało :mrgreen: zresztą to samo co u mnie hehe niech tylko oobiecają w tv ze już sniegu nie bedzie :mrgreen:
takie fanty od razu widać przecież to aż świeci <ok>quattro pisze:michal ty to masz oko :shock: dokładnie to garret gt 22 64v zwiększam moc na 260 PS auto jedzie do TTC w krakowie
tak myślałem że to tył bo tarcza była 300 ale coś takiego bym do siebie wrzucił niestety tak jak pisałem na gg jest problem z zamontowaniem tego i z ręcznym
Duo ja też już chce troszkę lata , zapodam w końcu alu fele i nie będzie już tak strasznie stockowo wyglądalo , aczkolwiek fele nie są jakimś rarytasem i też masa osób się nacina
właśnei ja też chce pogrzebać a pod blokiem jak jest zimno to nie chce mi sie za bardzoquattro pisze:duo , snieżek i quattro sama frajda , a tak na marginesie to ja rónież mam dość zimy czas modzić przy audi , a roboty troszke jest :mrgreen: