[B3/B4]Licznik
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- el_scorpion
- Forum Audi 80
- el_scorpion
- Forum Audi 80
I po dzisiejszym dniu jestem załamany.
Założyłem tylko ringi i musiałem zostawić BIG BENA, obrotek w żaden sposób nie chciał pasować do obudowy VDO a licznik do obudowy UN4. Przy okazji wymieniłem 2 żarówki i wyczyściłem wnętrze.
Ładniej teraz wygląda a ja zostałem z ręką w nocniku i z kompletem UN4 w milach za ciężkie pieniądze... :-x
Założyłem tylko ringi i musiałem zostawić BIG BENA, obrotek w żaden sposób nie chciał pasować do obudowy VDO a licznik do obudowy UN4. Przy okazji wymieniłem 2 żarówki i wyczyściłem wnętrze.
Ładniej teraz wygląda a ja zostałem z ręką w nocniku i z kompletem UN4 w milach za ciężkie pieniądze... :-x
Nie ma się co załamywać. Zawsze jest jakieś wyjście, więc wyciągaj rekę z nocnika :mrgreen: i do roboty. Sprzedaj te zegary i kup takie jak trzeba, a jak nie chcesz sprzedawać to może da się jakoś tym zegarom wytłumaczyć że TU JEST POLSKA hehehe. Wychodzę z założenia że nie da się tylko mrówce do du.. taczką wjechać i zawrócić. Nie wiem jak ale jakoś te przeliczanie z mil na km się przerobić da. <ok>
[1.8 b3] Zegary
Wiatm mam pytanie: czy do B3 da sie wcisnac zegary od a3 lub a4? chodzi mi glownie o to czy kostki podlaczeniowe beda te same i wszystko bedzie trybilo jak nalezy... Bo chcialbym sobie troszke zmienic wyglad deski a nie chce mi sie bawic w czerwoniutkie diody w zegarach itp. rzeczy....
Z gory dzieki za odpowiedzi:)
Z gory dzieki za odpowiedzi:)
-
- Forum Audi 80
[B3] liczniki w B3
nie wiem co się dzieje z licznikami w moim samochodzie. jest to audi 80 B3 z 1990r. problem jest taki że wskaźnik paliwa nie działa a wskazówka od obroów często opada. nie wiem co się dzieje. prosze o pomoc. z góry dzięki.
Nie mam już sił... Ile razy można kasować wątek i za każdym razem popełniasz ten sam błąd! Człowieku przeczytaj regulamin a potem zakładaj temat.
Pozdrawiam Moderator
Nie mam już sił... Ile razy można kasować wątek i za każdym razem popełniasz ten sam błąd! Człowieku przeczytaj regulamin a potem zakładaj temat.
Pozdrawiam Moderator
Ostatnio zmieniony 16 mar 2008, 17:25 przez ramzes11mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
ramzes11mirek, to zglądnij tu viewtopic.php?t=263