[B4 avant 1,9 tdi] alarm, brak pilota
[B4 avant 1,9 tdi] alarm, brak pilota
mam mały problem dotyczący alarmu. Autko posiada alarm SERPI STAR GR600 lecz brak jest pilota (auto sprowadzone z Francji) czy można dokupić taki pilot lub może jakiś zamiennik. Wiem, że mogę wymienić cały alarm ale może jest jakaś rada.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2012, 16:20 przez Benito, łącznie zmieniany 3 razy.
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80
- Kontakt:
z tego co sie orientuje piloty top okolo 60 zl i bedzie problem z zaprogramowaniem ich pozaatym dobry alarm kupisz juz za okol 120 zl i bedzie on zawsze nowym alarmem a nie uzywanym. Ja osobiscie w3 kazdym ze swoich aut zakladam LegendFord prosty w instalacje ze zmiennym kodem z antynapadem i funkcja panic. Musisz pomyslec bujac sie i szukac pilotow czy zalozyc nowy alarm. Ja osobicie wybralbym opcje nowy alarm no i zawsze wiesz gdyby cos sie dzialo gdzie go umiejscowiles i jak reagowac
Przeczytaj ten temat https://audi80.pl/viewtopic.php?t=12965, może okaże się pomocny również w Twojej sprawie, można w dobrej cenie kupic alarm ze sterownikiem centralnego zamka.
dzięki gonzoli to ciekawe i kto wie czy tak nie zrobię. Dzwoniłem już do gościa od alarmów i założenie plus kompletny alarm plus moduł domykania szyb gdzieś około 400 stówek, więc Twoja sugestia jest warta przemyślenia... dzięki.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2012, 16:20 przez Benito, łącznie zmieniany 1 raz.
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Benito pytalem dzis o alarmy bo akurat mialem dojscie alarm o jakim ci mowilem to koszt 95 zl plus czujniki wenatrz auta 35 zl i syrenka z tych lepszych 50 zl. opcje alarmu masz tutaj http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=305831037 okazalo sie ze mozna go wyczaic jeszcze taniej. Alarm jest zajefajny i chyba spelni twoje oczekiwania. Instalacja jest prosta jak podlaczenie kina domowego a przy okazji mozesz troszke poznac swoja niune od srodka jezeli oczywiscie lubisz grzebac przy aucie. W razie pytan wal smialo na gg. Mozesz kupic inny alarm zapomnialem nazwe ale to mozna sie dowiedziec i masz pilota z kluczykiem jezeli taki bajerek cie interesuje.
Same piloty do Alarmu kosztuja 30 zl sztuka o to tez pytalem
Same piloty do Alarmu kosztuja 30 zl sztuka o to tez pytalem
zamiejski197 no super sprawa, ale odłoże ją na później bo mam nowy kłopot jakby Cię interesowało to on: viewtopic.php?t=13271
a w autku lubię się pobabrać nawet cały dzień tylko żona krzywo patrzy, a ja :roll:
dzięki za wszystko.
a w autku lubię się pobabrać nawet cały dzień tylko żona krzywo patrzy, a ja :roll:
dzięki za wszystko.
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80
- Kontakt: