ja zrobiłem to dwa tygodnie temu .. jak popatrzyłem na aluski .. az mi sie szkoda ich zrobiło że muszą odpoczywać .. no i teraz biegaja razem ze mną heh .. po co mi w Szczecinie zimówki jak juz wiosne mamy :lol:
Siema, ja też jeszcze nie zmieniam, na tvn turbo mówili że najlepiej zmienić jak średnia temperatura w dzień będzie powyżej 6stopni to wtedy można zmienić 8-)
ja bardziej mieszkam w górkach co kolwiek może się jeszcze zdarzyć... wolę jeszcze się wlec na zimókach i jak koledzy wyrzej poczekać na troszeczkę lepszy klimacik... pozdrawiam
Ja już na letnich turlam się chyba z dobre 2 tygodnie jak nie dłużej, a żałuje że nie zrobilem tego z 2 tygodnie wcześniej, kiedy to cały czas u mnie lało. Nie męczyłbym się tak na tych zimówkach.
active pisze:Witam kiedy wy w swoich furkach zmieniacie oponki ? ja to chyba to dziś zrobie
Ja już na letnich, mam nadzieję popada śnieg i że będzie ślisko ale oby to nie było 4 marca bo mam kurs do Warszawy.
Auto stoi 98 % czasu w garażu i śmiga tylko czasem w weekendy - co by się nie zastało ( służbowe auto 24/7 ) jak spadnie śnieg to uruchomię Q <urodziny> <ok>
ja w sobote zakładam swoje staromodne alusy ......ale mysle nad jakimis lepszymi znam goscia który moze mi przyprowadzic aluski z niemiec za nie duze pieniadze....