[80 B4 2.0ACE] nawiew na nogi
[80 B4 2.0ACE] nawiew na nogi
Mam takie pytanie do posiadaczy audi. Czy pod siedzeniami przednimi powinno wylatywać powietrze z kanałów wentylacyjnych? A jeżeli tak to co może być przyczyną że nie leci powietrze? Oczywiście pokrętło od regulacji ustawione w pozycji (na nogi), a pod siedzeniami nie dmucha. Czy tez tak ma byc i sobie ubzdurałem że powinno lecieć na tylna podłoge powietrze? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
. Rozebrałem tą konsole z zegarami dodatkowymi i tam nie ma kanałów które by szły w okolice lewarka od biegów. No trudno, jeszcze sie przyjże, a za porady dziękuje.marros1 pisze:te kanały idą poniżej popielniczki po bokach i na wysokości lewarka od biegów schodza w doł i tam mają łączenie potem rozchodza się na boki i juz tylko pod siedzenie jesli masz nawiew na swoje nogi to i tam też powinien być chyba że się wygłuszenie wepchało na łączeniu w okjolicy lewarka
WITAM!
Wydaje mi się, że nie we wszystkich samochodach będzie "dmuchać" na tył.
U mnie pod przednimi siedzeniami są otwory jednak "rozdzielacz" powietrza umiejscowiony na środku (za popielniczką) nie ma wyprowadzonych kanałów czyli wszystkie są przygotowane do montażu nawiewu na tył lecz nie wszędzie jest ten układ zamontowany.
Ja przyglądałem się u siebie czy nie dorobić w jakiś sposób doprowadzenie powietrza na tył ale jak zobaczyłem, że trzeba by przerabiać - wymieniać "rozdzielacz" powietrza (moja nazwa) to dałem sobie spokój
Wydaje mi się, że nie we wszystkich samochodach będzie "dmuchać" na tył.
U mnie pod przednimi siedzeniami są otwory jednak "rozdzielacz" powietrza umiejscowiony na środku (za popielniczką) nie ma wyprowadzonych kanałów czyli wszystkie są przygotowane do montażu nawiewu na tył lecz nie wszędzie jest ten układ zamontowany.
Ja przyglądałem się u siebie czy nie dorobić w jakiś sposób doprowadzenie powietrza na tył ale jak zobaczyłem, że trzeba by przerabiać - wymieniać "rozdzielacz" powietrza (moja nazwa) to dałem sobie spokój
- Silvesters
- Forum Audi 80