Audi 80 Avant Quattro (RS2 Replica) 1.9 PD 250 hp 451 nm
dredzik ile za te spryski bez przesyłki mam przesłać nic mi nie odpisujesz
sory za ot. :mrgreen:
Panowie takie rzeczy to na PW!
Frano
sory za ot. :mrgreen:
Panowie takie rzeczy to na PW!
Frano
Ostatnio zmieniony 24 lut 2008, 08:42 przez duo, łącznie zmieniany 2 razy.
fakt prace są ciekawe
ale Quattro i tak mnie nie rozwalisz <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>[/quote]
powiem tak na sofcie 170 PS , z rolowanego s2 w seri czyli 220 ps dostało smary :mrgreen:
żeby ci poprawic humor w połowie marca audik będzie miał 260 PS i 5XX NM plus strzałz podtlenku jakies 30-40PS , mam nadzieje że silnik pożyje dłóżej niz 40000tyś km
tak wiec dredzi musiał byś wycisnąć troszke z eski
ale Quattro i tak mnie nie rozwalisz <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>[/quote]
powiem tak na sofcie 170 PS , z rolowanego s2 w seri czyli 220 ps dostało smary :mrgreen:
żeby ci poprawic humor w połowie marca audik będzie miał 260 PS i 5XX NM plus strzałz podtlenku jakies 30-40PS , mam nadzieje że silnik pożyje dłóżej niz 40000tyś km
tak wiec dredzi musiał byś wycisnąć troszke z eski
-
- Forum Audi 80
powiem tak na sofcie 170 PS , z rolowanego s2 w seri czyli 220 ps dostało smary
ciebie bog opuscil na dobre......
uscisle:
scigalismy sie raz , kiedy przywiozlem audi , i mialo odpiety intercooler( przy tej sprytnej szybkozlaczce ) i ladowalo okolo 0.6 bara + brak plynnosci
pracy silnika... i wtedy minimanie poszles lepiej... zapomniales dodac ze miales wtedy giga krotka skrzynie biegow( v-max 160 km/h) , potem jak uszczelnilem IC i ty zalozyles 6 bieg skrzynie to dostales smary ....
malo tego od mk3 2.0 16v tdi seria!!! tez dostales smary ale pewnie nie pamietasz....
tak czy inaczej skladaj fure bo zbrojenia ida pelna para
ciebie bog opuscil na dobre......
uscisle:
scigalismy sie raz , kiedy przywiozlem audi , i mialo odpiety intercooler( przy tej sprytnej szybkozlaczce ) i ladowalo okolo 0.6 bara + brak plynnosci
pracy silnika... i wtedy minimanie poszles lepiej... zapomniales dodac ze miales wtedy giga krotka skrzynie biegow( v-max 160 km/h) , potem jak uszczelnilem IC i ty zalozyles 6 bieg skrzynie to dostales smary ....
malo tego od mk3 2.0 16v tdi seria!!! tez dostales smary ale pewnie nie pamietasz....
tak czy inaczej skladaj fure bo zbrojenia ida pelna para
-
- Forum Audi 80
echhh
......bo fantazja , fantazja, bo fantazja jest od tego , zeby bawic sie , zeby bawic sie na calego.....
a tak na serio.....230 ps 460Nm powiadzasz , a z czego to wycisniete ? z seri 130PS?
turbina lezy na podlodze w audi , a ty dopiero wiedze zbiersz na ten temat:
http://www.streetracing.pl/forum/index. ... ntry617113
a streetracingu piszesz ze masz 130 ps ... :
http://www.streetracing.pl/forum/index. ... 0&start=40
i kto tu bajki pisze....
a tak na serio.....230 ps 460Nm powiadzasz , a z czego to wycisniete ? z seri 130PS?
i kto tu bajki pisze....
Re: echhh
Właśnie przeczytałem cały ten temacik od samego początku do końca bo mnie jakos wcześniej nie zainteresował.
Auto wydawało się bardzo mocne, a ten brak wykresu był podejrzany.
Aż tu kolega staszek quattro dowalił do pieca :shock:
Auto wydawało się bardzo mocne, a ten brak wykresu był podejrzany.
Aż tu kolega staszek quattro dowalił do pieca :shock:
staszek quattro pisze:......bo fantazja , fantazja, bo fantazja jest od tego , zeby bawic sie , zeby bawic sie na calego.....
i kto tu bajki pisze....
staszek quattro pisze:powiem tak na sofcie 170 PS , z rolowanego s2 w seri czyli 220 ps dostało smary
czyli teraz znowu twierdzisz że mam serie super czyli serią twoja eska dostałą smary no powód do dumystaszek quattro pisze:a tak na serio.....230 ps 460Nm powiadzasz , a z czego to wycisniete ? z seri 130PS?
turbina lezy na podlodze w audi , a ty dopiero wiedze zbiersz na ten temat
to co pisze na streetracingu to nie twój biesnes , mam możliwosc zamiany turba dlatego pytam o opinie zanim auto pojedzie do TTC
auto jest robione stopniowo i w dupie ma co o tym myslisz i co piszesz na ten temat ,wkącu masz większą wiedze na temat MOJEGO auta ,,,, mnie nikt niesponsoruje to co uzbieram idzie na audi , mam dość wydadków miesięcznie by pozwolic sobie na wyłożenie kasy odrazu
a smary dostałeś i wali mnie co ci tam w aucie piszczało sam chciałęś sie scigac
-
- Forum Audi 80
to co piszesz to wiekszosci plany, czemu nie zalozyles posta" w trakcie budowy" ???? i nikt by ci nic nie zarzucal . ale ty sie chwalisz czyms czego nie ma!!! to tak jakbym ja zalozyl post audi s2 380 ps bla bla bla... z tym ze turbina jast w stanach , intercooler w planach , wydech na skladzie rur , itd itd...
popieram cie w tym projekcie , ale nie rob idiotow z ludzi na forum .
popieram cie w tym projekcie , ale nie rob idiotow z ludzi na forum .
ciekawie rozwija się ten wątek
idąc tropem Staszka ja powinienem mieć coś kole 400 PS ale nie mam
mam wykresiki w swoim wątku, niektóre po kupnie z dziurawym dolotem i słabą sprężyną kolejny z zalewającym motorem , ale są a poprawe widać na nich.
hmm miejmy nadzieję, że Quattro nie będzie planował tylko pokaże co ma pod maską jak przyjedzie na jakiś zlocik
no offence . Generalnie rezajcie oba auta bo gra warta świeczki. oby się Wam dobrze i szybko jeździło
pozdro
aha i nie denerwujcie się tak. każdy zawsze niedowierza, jak auto lepiej lata jak seria
trochę więcej loozu panowie
mi i tak bardziej się podoba zapach i brzmienie R5 niż R4 TDI co nieznaczy , że nie można od takiego dostać wciry
idąc tropem Staszka ja powinienem mieć coś kole 400 PS ale nie mam
mam wykresiki w swoim wątku, niektóre po kupnie z dziurawym dolotem i słabą sprężyną kolejny z zalewającym motorem , ale są a poprawe widać na nich.
hmm miejmy nadzieję, że Quattro nie będzie planował tylko pokaże co ma pod maską jak przyjedzie na jakiś zlocik
no offence . Generalnie rezajcie oba auta bo gra warta świeczki. oby się Wam dobrze i szybko jeździło
pozdro
aha i nie denerwujcie się tak. każdy zawsze niedowierza, jak auto lepiej lata jak seria
trochę więcej loozu panowie
mi i tak bardziej się podoba zapach i brzmienie R5 niż R4 TDI co nieznaczy , że nie można od takiego dostać wciry