[90 AAN] 2,2 turbo 5x112 260KM 410Nm
grill przeciesz zrobilem popatrz na fotke na snieguDRED pisze:to wrzucaj seryjnego AANa a potem HEBLE rób koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!
powodzenia w rezaniu fajnie soczewy wyszły tylko grill poprawić
a jak robiłes postojówki?? bo braciak o tym myślał
a jak chcesz przepis na podwojne postojowki to dawaj na gg
[ Dodano: 2008-02-27, 23:35 ]
co do polerki to wygladala lepiej ale po jezdzie 2 tygodnie troszku zmatowiala a do zdjecia tylko przetarlem szmatka ale i tak z tego co bylo to wyszlo extra
hołard pisze:Może ze zderzakiem od coupe lampy i gril wyglądały by lepiej :roll: Ale ten od 90 też ma swój urok :->
pewnie i masz racje ale wlasnie o to chodzi w tym projekcie ma byc taki niby zwykly z zewnatrz a pod macha 300 km i zdziwko innych uzytkownikow i tak juz jest bo te 170 km radzi sobie dzielnie a szczegolnie duza przewage daje kochane quattro na zakretach mozna duzo mocniejsza fure pokonac i to jest wlasnie piekne
PRZEPIS NA PODWÓJNE POSTOJÓWKI
SKłADNIKI:
1. DODATKOWA OPRAWKA
2. 2 ŻARÓWKI 5/21W takie jak do swiatla stopu i pozycyjnych
3. PRZEWODY NAJLEPIEJ Z 3 KOLORY
4. LUTOWNICA
5. PRÓBÓWKA
WYKONANIE:
Wiec zaczynamy od przerobienia oprawek ja wyłamywałem ten jeden pojedynczy języczek w wewnątrz oprawki bo do niczego sie nie przyda tylko może zwierać musimy kabel od pozycyjnych wziasc z lewej lampy na blotniku i ciagniemy go w wewnatrz klapy bagarznika do pierwszej oprawki gdzie bylo swiatlo przeciw mgielne i wymieniamy zarowke na ta 2 stykowa 5/21 i lutujemy sie do styku ktory swieci 5w a do drogiego styku bierzemy ucinamy kabelek od przeciw mgielnych + i sie lutujemy do styku 21w bo masa zostaje na wtyczce od oprawki tylko pamietajcie zeby wylamac ten jezyczek w srodku jak zrobimy pierwsza oprawkie ciagniemy 2 przewody te ktore przylutowalismy do zarowki do drugiej nowej oprawki gdzie juz usunelismy jezyczek ze srodka najlepiej wkladac przewody od spodu oprawki bo jak pozniej sie bedzie wciskac zarowke moga byc problemy i lutujemy sie w taki sam sposob a zeby jak beda pozycje sie zapalaly swiecilo nam wlokno w zarowce 5w a przeciw mgielne 21w jak polutujemy te 2 styki trzeba mase wziasc najlepiej od oprawki od zarowki od wstecznego sie dolutowac do oprawki tak aby masa byla na obudowie zarowki
pamietajcie ze jak bedziecie sie lutowac do zarowek to nie za dlugo bo te styki odpadaja i trzeba nowa zarowke kupic i jest drugi problem jak sie przepali zarowka trzeba znowu lutowac i na trasie sobie jej nie wymienimy jak czegos nie napisalem pytajcie na prv
milego rezanka <ok>
<ok> <ok> <ok>
SKłADNIKI:
1. DODATKOWA OPRAWKA
2. 2 ŻARÓWKI 5/21W takie jak do swiatla stopu i pozycyjnych
3. PRZEWODY NAJLEPIEJ Z 3 KOLORY
4. LUTOWNICA
5. PRÓBÓWKA
WYKONANIE:
Wiec zaczynamy od przerobienia oprawek ja wyłamywałem ten jeden pojedynczy języczek w wewnątrz oprawki bo do niczego sie nie przyda tylko może zwierać musimy kabel od pozycyjnych wziasc z lewej lampy na blotniku i ciagniemy go w wewnatrz klapy bagarznika do pierwszej oprawki gdzie bylo swiatlo przeciw mgielne i wymieniamy zarowke na ta 2 stykowa 5/21 i lutujemy sie do styku ktory swieci 5w a do drogiego styku bierzemy ucinamy kabelek od przeciw mgielnych + i sie lutujemy do styku 21w bo masa zostaje na wtyczce od oprawki tylko pamietajcie zeby wylamac ten jezyczek w srodku jak zrobimy pierwsza oprawkie ciagniemy 2 przewody te ktore przylutowalismy do zarowki do drugiej nowej oprawki gdzie juz usunelismy jezyczek ze srodka najlepiej wkladac przewody od spodu oprawki bo jak pozniej sie bedzie wciskac zarowke moga byc problemy i lutujemy sie w taki sam sposob a zeby jak beda pozycje sie zapalaly swiecilo nam wlokno w zarowce 5w a przeciw mgielne 21w jak polutujemy te 2 styki trzeba mase wziasc najlepiej od oprawki od zarowki od wstecznego sie dolutowac do oprawki tak aby masa byla na obudowie zarowki
pamietajcie ze jak bedziecie sie lutowac do zarowek to nie za dlugo bo te styki odpadaja i trzeba nowa zarowke kupic i jest drugi problem jak sie przepali zarowka trzeba znowu lutowac i na trasie sobie jej nie wymienimy jak czegos nie napisalem pytajcie na prv
milego rezanka <ok>
<ok> <ok> <ok>
willi pisze:małe pytanko co robiłeś z listwami bo nie kminie
wiesz jak to w kazdej 90 listwy te gumowe na dole drzwi po prostu odchodza poi 18 latach i mnie to wkurzalo koszt nowych ponoc jest tak wysoki ze nie warto na klej tez nie bede kleil wiec wstawilem od s4 i troszku inaczej wygladaja ale nie odstaja jak tamte i w sumie nie wiem czy mi sie to podoba do konca ale przynajmniej nie odstaje