[B3/B4]Opóźniacz wyłączania oświetlenia wewnętrznego
[B3/B4]Opóźniacz wyłączania oświetlenia wewnętrznego
Mama pytanko odnosnie opzniacza wyłączania oswietlenia wewnetrznego, wie ktoś może jak to jest fabrycznie rozwiązane? Czy wystarczy zdobyć oryginalny przekaźnik i będzie działać czy coś jeszcze trzeba rezać? No i gdzie jest dokładnie ten przekaźnik?
PS wiem, że ściemniacz można kupić na allegro za 10zł, ale to było by zbyt proste :mrgreen:
PS wiem, że ściemniacz można kupić na allegro za 10zł, ale to było by zbyt proste :mrgreen:
Były :mrgreen: , kumpel ma bliżniaczą Coupete i ma opóźniacz i właśnie mnie to boli, że u niego jest a u mnie nie :lol:cobra pisze:u Ciebie jmm pewnie nie da rady wsadzić tylko przekaźnika, bo w B3 ściemniacze nie były montowane, więc zapewne musiałbyś poprowadzić sam wiązkę do niego - jeśli to faktycznie on odpowiada za ten efekt
Męcze go zeby rozebral i sprawdzil od dawna, ale nie ma czasu
No dokładnie w B3 nie ma sciemniania tylko gasnie z opóźnieniem, kumpel też tak ma.master72 pisze:przekaźnik w(mojej) b3 nie ściemnia światła ,tylko powoduje że gaśnie ono kilkanaście sekund po zamknięciu drzwi albo od razu po przekręceniu kluczyka w zamku albo w stacyjce
nie podam Ci numeru bo nie pamiętam , u mnie ma on niebieski kolor (i nr. 271 pewny nie jestem)
A pamietasz czy jest bardziej po lewo czy po prawo może?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z