Audi 80 Avant Quattro (RS2 Replica) 1.9 PD 250 hp 451 nm
zmiany to niestety tylko spiek jak chodzi o podzespoły to mysle że troszke pożąją , skrzynia z audi a6 jest dośc mocna ( a6 wazy duzo więcej moc 180 PS ) ,
generalnie jak cos ma pierdyknąć to pierdyknie , silnik mnie naj mniej obchodzi bo goły taki motor to max 1000 zł jego żywotnoś wiadomo skróci sie o połowe , ale coś za coś , nie robie auta by nim jezdzić codzien do pracy tylko dla usmiechu na twrzy
generalnie jak cos ma pierdyknąć to pierdyknie , silnik mnie naj mniej obchodzi bo goły taki motor to max 1000 zł jego żywotnoś wiadomo skróci sie o połowe , ale coś za coś , nie robie auta by nim jezdzić codzien do pracy tylko dla usmiechu na twrzy
-
- Forum Audi 80
ja tam ten wykres mam w dupi. , bo nie jest trudno poszukac na www wykresu i go wkleic , mnie rozpierdal. tekst jak to s2 objezdza. wiem jak to audi jezdzi bo nieraz z nim jezdzilem i znam jego budowe , kiedys mialem takie w budzie coupe ma gt22 , i w najlepszym porywie robil 5.6 sec do 60mph ( pierwsze pare metrow byl szybszy od evo 380 ps ) a teraz mam s2 i wiem jak oba auta w takiej samej budzie jezdza. s2 jest szybsze i w dodatku lzejsze od avanta.DRED pisze:czepiacie się takich detali jakim jest wykres <ok> :lol:
AUDI tdi coupe 130 + program + podtlenek 50 PS, jezdzi tak samo jak audi coupe 2.0 16v tdi+ gt22 , i kreca czasy 15.768 na 1/4 mili , a audi s2 na tych zawodach mialo 13.219
mariuszku nie denerwuj sie , rob audi zeby bylo tak szybkie jak w opisie....
buda prędzej by Ci się rozpadłaziemor pisze:
Kurcze a mi się marzy do Poldka wpakować silnior tak min 300 KM
Już widzę minę co niektórych w bmkach na światłach
ale CINEK przecież Ty masz lżejsze auto <ok>
rany odpuście już
zrobi graty , bedzie chciał zrobić wykres to się pochwali , nie to nie i co z tego .
grunt by auto sprawnie jeździło
dziś wydymalem 330D bueheheh
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
z tego co wyczytałem to tam siedzi skrzynia a6, wiec przyczyną tego tez moze byc inne rozłożenie przełożeń itp... powodów może być więcej, a i w dodatku nadwaga avanta...ClNEK pisze:os slabo 7,2 sek jak na 230 km
ludziska... co do wykresu to i na niego kiedyś przyjdzie czas, jak i na wszystko inne.
p())))zdrawiam... 8-)
-
- Forum Audi 80
...
wtedy mial skrzynie z benzyny 2.0 16 v
prosze nie róbcie OT :!:
Frano
prosze nie róbcie OT :!:
Frano
Ostatnio zmieniony 29 lut 2008, 20:49 przez staszek quattro, łącznie zmieniany 1 raz.
a kto robi OT ? staszek próbuje mnie zeszmacic to chyba mam prawo sie bronić i przedstawić swoje racje !!!! tymbardziej że wątek dotyczy mojego auta
na marginesie to jakiś czs temu zmieniłem opis w pierwszym poscie jaki napisałem
[ Dodano: 2008-02-29, 20:58 ]
WITAM PRZEDSTAWIAM MOJE AUDI PO LEKKIM TUNINGU SILNIK Z PASSATA 1.9 TDI SERYJNIE 130 PS MOC ZWIĘKSZANA!!!!!!! DO 230 ORAZ 460 MOMENTU WIĘKSZE TURBO , COULER , ZMIENIONY UKŁAD DOLOTOWY ORAZ WYLOTOWY , PROGRAM , AUTO PRZYSPIESZA W 5.5 DO SETKI
RESZTE ZDIĘĆ DODAM PÓZNIEJ
na marginesie to jakiś czs temu zmieniłem opis w pierwszym poscie jaki napisałem
[ Dodano: 2008-02-29, 20:58 ]
WITAM PRZEDSTAWIAM MOJE AUDI PO LEKKIM TUNINGU SILNIK Z PASSATA 1.9 TDI SERYJNIE 130 PS MOC ZWIĘKSZANA!!!!!!! DO 230 ORAZ 460 MOMENTU WIĘKSZE TURBO , COULER , ZMIENIONY UKŁAD DOLOTOWY ORAZ WYLOTOWY , PROGRAM , AUTO PRZYSPIESZA W 5.5 DO SETKI
RESZTE ZDIĘĆ DODAM PÓZNIEJ
-
- Forum Audi 80
zeszmacic..... troszke za bardzo bierzesz to do siebie.... nie krytykuje twojego projektu , mi sie on podoba , mialem podobny tylko mi sily i wiary braklo zeby dokonczyc , nie podoba mi sie tylko twoje interpretowanie niektorych zdarzeni faktow . tak czy inaczej nie chce mi sie juz pisac o tym co masz/co chcesz miec.
PS: jak zrobisz to mozemy stanac na kresce i zobaczymy co i jak ...
PS: jak zrobisz to mozemy stanac na kresce i zobaczymy co i jak ...
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
normalnie konkurs kto dalej sika pod wiatr
przyjedźcie na śląsko-małopolskiego spota w maju, obadamy co to macie za wypasione furki i co w nich drzemie
viewtopic.php?t=13315
przyjedźcie na śląsko-małopolskiego spota w maju, obadamy co to macie za wypasione furki i co w nich drzemie
viewtopic.php?t=13315
-
- Forum Audi 80