[80/90 b3] brzeczyk
[80/90 b3] brzeczyk
wiec mam pytanko gdzie szukac tego brzeczyka ktory jak otwiera sie drzwi piszczy pewnie gdzies pod zegarami ale nie znalazlem moze ktorys z was wie gdzie dokladnie
za odp dziekuje
jak znowu zle napisalem to wywalic
za odp dziekuje
jak znowu zle napisalem to wywalic
Ostatnio zmieniony 28 lut 2008, 23:54 przez edd, łącznie zmieniany 2 razy.
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Pisales ze nie jestes pewien co do nazewnictwa tematow i ze poprzedni temat zostal usuniety, wiec napisalem jak powinien mniej wiecej wygladac. Nie rozumiem Twojej dotkliwej odpowiedzi, to zle ze chcialem Ci pomuc??jestes szczesliwy???????
bo odpowiedzi nie dostalem
Odpowiedzi nie dostales bo nie wiem dokladnie gdzie on sie znajduje, wiem tyle co jmm, bo nie mialem koniecznosci sprawdzania tego.
Na przyszlosc badz milszy na wyciagnieta pomocna reke, ludzie na forum pomagaja innym z czystej checi niesienia pomocy a nie "bo maja Ci napisac co i jak". Pozytywnym podejsciem do czlowieka dalej zajedziesz!
Sorka za rozpisanie sie nie na temat, ale dotknela mnie ta wypowiedz zbulwersowanego nowicjusza. Nie napisalem tego aby bron Boze kogokolwiek urazic, lecz uswiadomic o nalzytym zachowaniu, szczegulnie jak sie popelnia bledy
Jeszcze raz przepraszam za pisanie nie na temat
zobacz ten temacik:
viewtopic.php?t=8697&highlight=brz%EAczyk
viewtopic.php?t=8697&highlight=brz%EAczyk
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
wiec tak ja u siebie znalazlem 2 brzeczyki i sa pod polka pod kierownica sa wsadzone jako przekazniki jeden ma numer 292 i jest on od swiatel i radia a drugi jest od cisnienia oleju i ma numer 312 dalem rade brzeczyk wyglada jak przetworniczka z mloteczkiem i kowadelkiem wystarczy odgiac blaszke i jest cisza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
za odp dziekuje
za odp dziekuje