[ b3 ]Audi 80 b3 by M@rcus-Sprzedana
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No i nadchodzi wiosna, co za tym idzie kilka zmian w aucie również... :mrgreen:
Na początek zmiana tylnych lampek z seryjnych zółto-czerwonych na całe czerwone,
następnie pojawił się dylemat czy zderzak od coupe czy dokładka? stwierdziłem że jednak na razie będzie dokładka, no i pojawiła się
a tak wygląda po zamontowaniu
W nie długim czasie kolejne uaktualnienia... <ok>
Na początek zmiana tylnych lampek z seryjnych zółto-czerwonych na całe czerwone,
następnie pojawił się dylemat czy zderzak od coupe czy dokładka? stwierdziłem że jednak na razie będzie dokładka, no i pojawiła się
a tak wygląda po zamontowaniu
W nie długim czasie kolejne uaktualnienia... <ok>
Ostatnio zmieniony 12 maja 2008, 10:45 przez M@rcus, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezes3000
- Forum Audi 80
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
prezes3000, Co do alu to już są w części po polerce, te na foto to są z zimówkami
Daniello85, na silikon do szkła, plastiku dodatkowo po dwa wkręty przy nadkolu do zderzaka na kazdą stronę i od spodu jeszcze po dwa, no i tablice przykręciłem na dłuższe tak aby łapały zderzak na dwa wkręty, mam nadzieje że wytrzyma
Marcin19l, szukałem orginalnych ale życzą sobie po 120zł od szt. do kupiłem zamienniki, powiem Ci że bardzo nie odbiegają a i efekt jest lepszy niż na seryjnych,
mixer85, sadza się, tak przyszła i tak została zamontowana, zrobi się cieplej to pójdzie do lakierowania <ok>
Pozdrawiam
Daniello85, na silikon do szkła, plastiku dodatkowo po dwa wkręty przy nadkolu do zderzaka na kazdą stronę i od spodu jeszcze po dwa, no i tablice przykręciłem na dłuższe tak aby łapały zderzak na dwa wkręty, mam nadzieje że wytrzyma
Marcin19l, szukałem orginalnych ale życzą sobie po 120zł od szt. do kupiłem zamienniki, powiem Ci że bardzo nie odbiegają a i efekt jest lepszy niż na seryjnych,
mixer85, sadza się, tak przyszła i tak została zamontowana, zrobi się cieplej to pójdzie do lakierowania <ok>
Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
- Silvesters
- Forum Audi 80
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
duo, uwierz przez ostatni miesiąc praktycznie codzień przelookiwałem allegro i nie mogłem znaleść nic seryjnego z dokładką, a na coupe kompletne z halogenami 600zł trochę mi szkoda wydać Progi mówicie jakieś propozycje? bo jakoś szczerze mówiąc się nie zastanawiałem... 8-) felga narazie zostanie a co jest, zresztą jak mi coś fajnego wpadnie w oko to może się skusze... <ok>