[B4 Avant 1Z] uchwyt na kubek - rezanko
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pomysł jak najbardziej godzien pochwały ale ja np w tym miejscu już rezałem i mam termometr z zegarkiem;-) Sam myślałem kiedyś nad podobnym uchwytem - mam taki od passata tylko 2razy szerszy bo jest chyba na 2 kubki. Poza tym mam taki montowany w kratkę zakupiony za odra i powie ze trzyma bardzo dobrze i jego wykonanie jest wzorowe tylko miejsce jak dla mnie nie odpowiednie....
chips pomysł i umiejscowienie uchwytu bardzo dobre, ale nie myślałeś o tym żeby w miejsce tych 4 przycisków wstawić panel drewnopodobny podobny do tego co już masz i dopiero w niego wciąć się z uchwytem? wyglądałoby to o wiele lepiej. Ja np w tym miejscu mam termometr
[ Dodano: 2008-01-16, 22:25 ]
zainstalowałem ten zestaw dla potrzeb instalacji na olej roślinny, ze względu na kontrolowanie temperatury oleju podawanego do pompy wtryskowej, a przy okazji jest jeszcze kilka dodatkowych funkcji: czas, data, napięcie, no i funkcja przypominania o włączeniu świateł mijania.
Jeszcze jedna fotka
[ Dodano: 2008-01-16, 22:25 ]
zainstalowałem ten zestaw dla potrzeb instalacji na olej roślinny, ze względu na kontrolowanie temperatury oleju podawanego do pompy wtryskowej, a przy okazji jest jeszcze kilka dodatkowych funkcji: czas, data, napięcie, no i funkcja przypominania o włączeniu świateł mijania.
Jeszcze jedna fotka
Przemyślę ten temat jak będzie cieplej.sajmon pisze:chips pomysł i umiejscowienie uchwytu bardzo dobre, ale nie myślałeś o tym żeby w miejsce tych 4 przycisków wstawić panel drewnopodobny podobny do tego co już masz i dopiero w niego wciąć się z uchwytem? wyglądałoby to o wiele lepiej. Ja np w tym miejscu mam termometr
Uchwyt może i pierwsza klasa jednak montaż to kompletna porażka <osohozi>
Ludziska a może wiecie z jakiego auta pasuje ten uchwyt aby idealnie pasował z ramki od nawiewów chce założyć taki w środkową ramkę nawiewu tak jak to zrobił Szosti z ReZaCzy ale chyba mój plan nie wypali bo nie ma takiego kubka o takich wymiarach <buu>
Ludziska a może wiecie z jakiego auta pasuje ten uchwyt aby idealnie pasował z ramki od nawiewów chce założyć taki w środkową ramkę nawiewu tak jak to zrobił Szosti z ReZaCzy ale chyba mój plan nie wypali bo nie ma takiego kubka o takich wymiarach <buu>
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
Skuciok zestaw, tj płytka z wyświetlaczem kupiłem już zaprogramowany na allegro za 50zł, co tam jest na płytce dokładnie nie wiem, musiałbym sprawdzić. Podobny zestaw tylko bardziej rozbudowany w dodatkowe funkcje można kupić na allegro tylko niestety odpowiednio więcej kosztuje. Można również złożyć taki zestaw z czerwonym podświetleniem wyświetlacza, ale akurat w czasie gdy kupowałem facet nie miał takiego na stanie Zabudowę wykonałem już sam w miejscu mini kieszonki, którą musiałem usunąć gdyż nie mieściła się w niej płytka. Przedni panel wykonany jest z grubej (8-10mm) i sztywnej wykładziny, na który przykleiłem dermę. Pod dermę w celu lepszego ułożenia dałem jeszcze cienkie tworzywo wycięte z bańki 5 litrowej po płynie do spryskiwaczy.
- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi 80
- Kontakt: