[B3/B4]Panele własnoręcznej roboty 2x 165mm
Ładnie, ładnie, no ja będę zmieniał wystrój bagażnika i będę musiał w podobny sposób stworzyć nową zabudowę bo ta skrzynia to tylko jak na razie tylko " zamiennik czasowo dopuszczony do ruchu " Jeżeli ktoś z klubowiczów będzie również bawił się w takie robótki ręczne to można także pomóc sobie zwykłym materiałem i obciągnąć większe powierzchnie a potem mata, żywica itp. i wykończenie szpachlą. :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Re: [B3/B4]Panele własnoręcznej roboty 2x 165mm
Frano - po prostu jesteś przechu.... <ok> kiedy zobacze Cię na jakimś zlicie, podłubał bym troche w Twoim aucie co tam jeszcze masz dobrego. Mam wielki dystans MDF na tylne drzwi ale niemam koncepcji jak dorobić resztę aby to miało kształt ... teraz troche nasunołeś mi pomysła. <ok>FranoF1 pisze: ... siedzę sobie przed TV i myśle, co by tu dobrego zrobic ...
wszystko było na sztywno skręcone wiec nie miało zbytnio co drgać... kable itd. wszystko poowijałem w specjalną taśmę, tak żeby czasem o nic nie stukało...AUDI_A6 pisze:Franek skoro temat odświeżony to mam pytanie nie było słychać strzelania i drgania tapicerki? Czy sztywno to wszystko się trzymało kupy?