Witam miałby ktoś moze wykaz przewodów podcisnienia-cisnienia, gdzie ktory ma być w pompie podcisnienia i gdzie one idą od pompy. Konkretnie to chodzi o hamulce i ciezko mi pali jak jest zimny POMOCY mysle ze to wina podcisnienia
[ Dodano: 2008-03-02, 15:01 ]
prosze o pomoc jak by ktoś coś wiedział na ten temat
[ b4 1.9 Z1 ] Pompa podcisnienia
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
hamulców niema praktycznie wcale, pedał jest miekki i hamulce lapią na samym dole i to słabiutko tak jak by była zapowietrzona pompa abs eds i nie mozna jej odpowietrzyc , mysle ze to przez podcisnienie bo pompa abs jest sterowana podcisnieniem a z odpalaniem mam problemy jak jest zimny po nocy np. dlugo musze krecic zeby załapal a i mam jeden przewod luzem od podcisnienia jeden koniec jest mniej wiecej przy pompie podcisnienia a drugi koniec wystaje gdzies miedzy silnikiem a pompą abs, dodam jeszcze ze na pompie podcisnienia niema miejsca na zaden przewod
-
- Forum Audi 80
niewiem jak to wytłumaczyc. Pompy abs nie moge odpowietrzyc, nie leci w ogole plyn z odpowietrznika ani z przewodu od pompy hamulcowej do pompy abs, nie ma cisnienia przy pompowaniu pedalu hamulca. Mysle ze to wina podcisnienia. Mam wrazenie ze przewody od pocisnienia sa pomylone i niewiem jak one idą. Jeden przewod jest luzem tzn. nie jest do niczego podlaczony