Witam
Mam problem z moim Audi. Mianowicie taki, że auto jak jest zimne to zapali po 5s-10s troche długo, ale jak już troche pojeżdże i po 10minutach zapale to już go musze kręcić z 1-2min( nie bez przerwy). Ale jak jest ciepły to już nie pali i czasami nawet nie odpali. Świece sprawdzałem są ok pali na wszystkie gary. Proszę Was o Pomoc.
Pozdrawiam
[b4 2.3NG] Nie pali po zagrzaniu.
Dzięki jmm. To na pewno to co mówisz, bo jak dzisiaj jechałem i go zgasiłem a po 20min, chciałem odpalić to nie chciał, a z pycha od razu. No to już jest dowód.
A kolego mam jeszcze do Ciebie prośbę, w weekend będę rozkręcał rozrusznik i co w tym wypadku muszę wymienić/sprawdzić?
Powiedz co ty wymieniałeś.
Dzięki.
A kolego mam jeszcze do Ciebie prośbę, w weekend będę rozkręcał rozrusznik i co w tym wypadku muszę wymienić/sprawdzić?
Powiedz co ty wymieniałeś.
Dzięki.
Rozbierzesz to będziesz wiedział. Miałem dwa rozruszniki, jeden mi się całkowicie rozleciał i nie mam pojęcia jakim cudem na nim zapalał, drugi poprstu był zuzyty, nie pamiętam co tam wymieniali, za regeneracje wyszło w sumie 160złkarolb123 pisze:A kolego mam jeszcze do Ciebie prośbę, w weekend będę rozkręcał rozrusznik i co w tym wypadku muszę wymienić/sprawdzić?