[wielkopolska] Spot.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Nie no wiedzę, że się robi coraz ciekawiej z czego bardzo się cieszę. Natomiast u mnie chwilowo mały znak zapytani  Staram się bowiem właśnie o pracę, byłem już na drugiej rozmowie kwalifikacyjnej no zobaczymy jak to będzie. A praca jest niestety również i w weekendy (punkt sprzedaży sieci Play) więc nie wiem jak by to było gdybym dostał tą pracę, ale oczywiście to na razie wielki znak zapytania. Póki co 15 marca mam zajęty na potrzeby spotu.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dokładnie u mnie tak samo. Ciężko o cokolwiek na miejscu. Jeśli chodzi o pracę fizyczną to coś by się może i znalazło, ale trzeba od razu liczyć się, że będą to delegacje. A jeśli chodzi o pracę za biurkiem to już w ogóle nie ma o czym gadać. Obecnie staram się o posadę konsultanta klienta w punkcie Playa, więc jak by mi się udało ją zdobyć to w ogóle byłby duży fuks tym bardziej że to pierwsza taka moja oficjalna praca.willi pisze:no ja trzymam kciuki żebyś w ogóle znalazł prace bo z nią ciężko jest bynajmiej u mnie
Sorki koledzy za OT, ale jak się na spota wybieramy to myślę że nie szkodzi trochę pogadać o „d**** Maryny” :oops: