[b3/b4] Drzwi - przeróbka boczków na skórę by OGr
[b3/b4] Drzwi - przeróbka boczków na skórę by OGr
Postanowiłem przerobić sobie boczki w aucie na skórkę. Wyciągnąłem materiał, wyczyściłem powierzchnię ze starego kleju i nałożyłem warstwę skórki Oczywiście robiłem to pierwszy raz i nie wyszło idealnie jak w fabryce Audi ale mi wystarczy Wymieniłem też materiały z tunelu ale nie robiłem fotek. sorki za jakość ale robione z telefonu
Ostatnio zmieniony 28 mar 2010, 22:06 przez OGr, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Efekt całkiem całkiem gratuluje pomysłu ziom ... :-> extra, ja bym na takie cos nie wpadł kiedys widziałem siedzenia do avanta na allegro ale nie pamietam czy byly w skorze czy nie :-| kiedys było coupe wystawione i miało siedzenia kubełkowe w skorze przednie oczywisice z audi tt
proszę http://moto.allegro.pl/item167480682_sk ... kazja.html
proszę http://moto.allegro.pl/item167480682_sk ... kazja.html
Re: [80 B4]Przeróbka boczków na skórę by OGr
Sprawilem sobie takie cudenko ta zima, ale widze ze tu jest znacznie liepiej wykonane. Nalezy przyznac ze to jest bardzo praktyczne, poniewaz czyscic skore jest o wiele latwiej, w dodatku lepiej wzgloda.
P.S. jak na pierwszy raz to OGr 10+
P.S. jak na pierwszy raz to OGr 10+
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Dla mnie bomba :mrgreen: Swietnie to wyglada biorac pod uwage ze za obszycie skora całego wnetrza wołaja od 2000tys u jakiegos tapicerza do 4500tys bardziej profesjonalnie(i w zaleznosci od jakosci skory) przynajmniej jak ja sie pytałem kiedys o cene do coupe, a w avancie raczej jest troszke wiecej miejsca Wiec gratuluje
To jest fakt że tanie to to nie jest u profesjonalisty Za materiał wyszło mi 15 zł, dobry i dość mocny klej to 12 zł. Jest przy tym troszkę roboty ale jak ktoś się uprze to na spokojnie idzie to zrobić przez sobotę i niedzielę No może gdyby robić wszystki naraz to wyjdzie tylko sobota Ewentualnie można kupić prawdziwą skórę, ale sztuczna którą kupiłem ma taki sam wzór jak to co jest na bokach.
Re: [80 B4]Przeróbka boczków na skórę by OGr
Prosze wystaw jeszcze raz te fotki bo jakos nie widze moze slepy jestem mam zamiar cos pokabinowac z siedzeniami bo takie czarneOGr pisze:Postanowiłem przerobić sobie boczki w aucie na skórkę. Wyciągnąłem materiał, wyczyściłem powierzchnię ze starego kleju i nałożyłem warstwę skórki Oczywiście robiłem to pierwszy raz i nie wyszło idealnie jak w fabryce Audi ale mi wystarczy Wymieniłem też materiały z tunelu ale nie robiłem fotek. sorki za jakość ale robione z telefonu