Male zapytanie do Admina
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub

- bartek18150
- Audi 80 Klub

- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
To znak ze audi jest zawsze wczesniejspiczi pisze:To jak jest to zapytanie do admina to ja też mam pytanie, ale troche inne: czemu zegrar na forum idzie 5 minut szybciej?
[ Dodano: 2008-03-05, 20:35 ]
Zaznacz loguj mnie automatycznie przy kazdej wizycieMetal pisze:można wyłaczyc głupią opcje wylogowywania sie automatycznego
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
<ok> czy jest opcja zeby polaczyc forum powitania i moje audi 80 ewentualnie wykasowac usunac calkowicie forum powitania bo chyba jest zbyteczne skoro i tak wiekszosc pokazuje swoje auto predzej czy pozniej a i odejda represje na nowych ze sie nie przywitali oraz bedzie mobilizacja zeby pokazywac swoje 80tki<ok>
mam wrażenie Michale , że po raz 3 ci to czytam w innym watkuUFOtm pisze:<ok> czy jest opcja zeby polaczyc forum powitania i moje audi 80 ewentualnie wykasowac usunac calkowicie forum powitania bo chyba jest zbyteczne skoro i tak wiekszosc pokazuje swoje auto predzej czy pozniej a i odejda represje na nowych ze sie nie przywitali oraz bedzie mobilizacja zeby pokazywac swoje 80tki<ok>
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Masz dobre wrazenie - chcialem podkreslic tym samym istnienie bezsensownie zakladanych watkow zamiast rozbudowywania starych dotyczacych jednego tematu - sugestii odnosnie forum mianowicieDRED pisze:mam wrażenie Michale , że po raz 3 ci to czytam w innym watkuUFOtm pisze:<ok> czy jest opcja zeby polaczyc forum powitania i moje audi 80 ewentualnie wykasowac usunac calkowicie forum powitania bo chyba jest zbyteczne skoro i tak wiekszosc pokazuje swoje auto predzej czy pozniej a i odejda represje na nowych ze sie nie przywitali oraz bedzie mobilizacja zeby pokazywac swoje 80tki<ok>