Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ zloty] Spot - Lublin

Lokalna w/w grupa sympatyków Audi 80/90
noorbi

Post autor: noorbi » 28 lut 2008, 13:05

ja będę bankowo :mrgreen:

Awatar użytkownika
EwelinaCzarna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: EwelinaCzarna » 28 lut 2008, 22:24

piszę sie na 8 to na bank a z 15 się pomysli ;-)

Awatar użytkownika
Gelo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gelo » 29 lut 2008, 19:34

mamy narazie 13 osób chętnych na 8 marca i 3 osoby na 15tego ,potrzebujemy min po 15 aut na każdy z tych dni ,więc prosze o pomoc ;-)

Awatar użytkownika
Maciejaa
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Maciejaa » 01 mar 2008, 15:19

z checia bym wam pomógł ale nie zdaze maski skołowac i jej umalowac ale filmiki z 17 sa bardzo fajne:) Gelo z 2 filmiku poprosze wszystkie tytuły nutek:)

Awatar użytkownika
Gelo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gelo » 01 mar 2008, 18:16

Maciejaa pisze: Gelo z 2 filmiku poprosze wszystkie tytuły nutek:)
H 'Two' O - What's It Gonna Be
Sander Kleinenberg - This is not Miami

Awatar użytkownika
Maciejaa
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Maciejaa » 01 mar 2008, 20:43

dzieki:) ty wogole dobre nuty wrzucasz na filmiki

Awatar użytkownika
Marcin19l
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Marcin19l » 01 mar 2008, 21:52

tez się pisze na zlocik u was jak tylko zrobie audi tzn umaluje i listwe na przód dostane ;-)

Awatar użytkownika
Gelo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gelo » 02 mar 2008, 14:32

Marcin19l pisze:tez się pisze na zlocik u was jak tylko zrobie audi tzn umaluje i listwe na przód dostane ;-)
zapraszamy serdecznie ;-)

noorbi

Post autor: noorbi » 04 mar 2008, 18:30

ale zonk :-(
dzisiaj się dowiedziałem że mam szkolenie w sobote, niech to sz.... trafi, nie wyrobię się nie ma cudów :-(
Gelo gdzie Was szukać w sobotę ok. godz. 14?

Awatar użytkownika
Gelo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gelo » 05 mar 2008, 12:29

noorbi pisze:ale zonk :-(
dzisiaj się dowiedziałem że mam szkolenie w sobote, niech to sz.... trafi, nie wyrobię się nie ma cudów :-(
Gelo gdzie Was szukać w sobotę ok. godz. 14?
nie mam zielonego pojęcia gdzie będziemy znajdować się o godzinie 14tej dlatego wysłałem ci kontakt na pw ;-)

Awatar użytkownika
barteq289
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: barteq289 » 06 mar 2008, 21:38

panowie wpadnijcie w niedziele do rzeszowa na kilka samochodów. parking hali podpromie o 16-ej. moze to zmobilizuje naszych podkarpackich audimaniakow do przyjazdu tez...pokazcie im jakie spoty sie robi!! bo jestesmy dalecy od idealu :-/

rafi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Jacek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC+lpg
Kontakt:

Post autor: rafi » 06 mar 2008, 22:06

barteq289 pisze:panowie wpadnijcie w niedziele do rzeszowa na kilka samochodów. parking hali podpromie o 16-ej. moze to zmobilizuje naszych podkarpackich audimaniakow do przyjazdu tez...pokazcie im jakie spoty sie robi!! bo jestesmy dalecy od idealu
dobry pomysl i dziekujemy za zaproszenie. napewno wpadniemy ale to nie bedzie w tak szybko, włsnie w ta i next sobote organizyjeny w Lublinie wspolnie z kolegami z vw aukcie harytatywna zwiazana z przekazaniem 1% swojego podatku dla lubelskiego Hospicjum dla dzieci. a w kwietniu ok. 20 planujemy wynajc tor kartingowy w Lublinie i zrobic duzy zlot!!!!!
to moze najpierw WY wpadniecie do nas?????

Awatar użytkownika
EwelinaCzarna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: EwelinaCzarna » 06 mar 2008, 22:40

barteq289 pisze:panowie wpadnijcie w niedziele do rzeszowa na kilka samochodów. parking hali podpromie o 16-ej. moze to zmobilizuje naszych podkarpackich audimaniakow do przyjazdu tez...pokazcie im jakie spoty sie robi!! bo jestesmy dalecy od idealu
aaaa pań to już nie zapraszacie?? :-/

Awatar użytkownika
Gelo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gelo » 06 mar 2008, 23:28

EwelinaCzarna pisze:
aaaa pań to już nie zapraszacie?? :-/
Panie oczywiście też ;-)

info co do sobotniego zlotu :
Zbieramy się o 9:30 - 10.00 na Placu Zamkowym
-Od 10 miejsca rozdaje ulotki puszki itd
o godz. 10.30 ma przyjechać telewizja na plac Zamkowy i po nich robimy przejazd przez miasto
Niestety będzie tylko jeden Radiowóz ale to tak samo jak na WOŚP wszystko wyjdzie na miejscu jak władza przyjedzie
Wracamy na Plac Zamkowy i dzielimy się autami i rozjeżdżamy w miejsca gdzie będziemy stać i działać:
Miejsca:
- Plac Zamkowy ilość aut nieograniczona
- Plac Litewski Aut 4 ( na tyle mamy pozolenie)
- Tesco jeszcze się ustali ile aut
- Olimp jeszcze się ustali ile aut
- Leclerc - rozmowy w toku
- Plaza - Tu jest problem gdyż nie mamy pozwolenia aby wjechać pod samą Plazę więc myślę że coś sie wykombinuje i tez jakaś grupa aut tam pojedzie
- Parking pod Galerią centrum( będziemy załatwiać Darmowy kilka aut)
- Parking na Krak.przedmieściu pod księgarnią techniczną
- Świdnik - Jeżeli koledzy ze Świdnika mają pomysł l to wyślemy ich z puszką i ulotkami do Świdnika miejsce Byście gdzieś stanęli w centrum

Poszukuję:
1 osoby która podczas przejazdu będzie mówić okrągło jedno zdanie reklamujące nasza akcje
10 osób do puszek..

Prawdopodobnie mamy załatwioną jakąś przekąskę przez LKA

Wszelkie pytania i propozycję proszę Pisać do mnie na pw

Mam nadzieje że jesteśmy dorośli i obejdzie się bez żadnych incydentów i żartów gdyż chcąc niechcąc jest to poważna akcja dzięki której dzieci z Lubelskiemu Hospicjum będą nam wdzięczni gdyż przecież robimy to dla nich..
Dziękuje wszystkim za WIELKĄ POMOC

otrzymałem też już potwierdzenie tej informacji : Zlot na Torze Kartingowym w Lublinie odbędzie się w niedziele 20 kwietnia o godzinie 10tej (ważna sprawa bo auta będą wpuszczane prawdopodobnie tylko przez godzine po czym zamykamy brame wjazdową) zapraszam wszystkich :-D

Awatar użytkownika
cymbur01
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cymbur01 » 07 mar 2008, 13:16

rafi pisze:
dobry pomysl i dziekujemy za zaproszenie. napewno wpadniemy ale to nie bedzie w tak szybko, włsnie w ta i next sobote organizyjeny w Lublinie wspolnie z kolegami z vw aukcie harytatywna zwiazana z przekazaniem 1% swojego podatku dla lubelskiego Hospicjum dla dzieci. a w kwietniu ok. 20 planujemy wynajc tor kartingowy w Lublinie i zrobic duzy zlot!!!!!
to moze najpierw WY wpadniecie do nas?????
a do tego jeszcze ta dzisiejsza wieczorna sesja zdjeciowa na ktora serdecznie zapraszam wszystkich <mikolaj>
20:30 Krakowskie Przedmieście <aparat>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Lubelskie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl