[B4 1Z] Telepotanie nadwoziem.
[B4 1Z] Telepotanie nadwoziem.
Panowie mam pytanie otoz po stluczce zostaly urwane poduchy pod silnikiem i zostaly one wymienione na nowe ale nie oryginaly i stad moje pytanie czy telepotanie nadwoziem i twardsza praca silnika( bardziej przechodza wibracje na nadwozie) ktore zaczely miec miejsce od tej stluczki moga miec zwiazek wlasnie z tymi nieoryginalnymi poduszkami? Dodam ze po rozgrzaniu silnika te wibracje troche sie zmniejszaja.
- Krzysiek18/
- Forum Audi 80
- Krzysiek18/
- Forum Audi 80
Co do poduszki to Ci powiem że wymieniłem lewą silnika bo była oberwana na poduszkę Meila ( czy jakos tak się pisze). Jest trochu twarda i po odpaleniu trzęsie znacznie, ale po rozgrzaniu silnika juz jest lepiej.
Spróbuj je lekko popuścić żeby przy pracującym silniku się nieco ułożyły na jakieś 5- 10 min. i póżniej skręć z powrotem.
A w jakim stanie są poduszki pod skrzynią biegów i prawe ramie mocowania poduszki skrzyni?
Spróbuj je lekko popuścić żeby przy pracującym silniku się nieco ułożyły na jakieś 5- 10 min. i póżniej skręć z powrotem.
A w jakim stanie są poduszki pod skrzynią biegów i prawe ramie mocowania poduszki skrzyni?