mam takie pytanie bo niejestem w tego typu znawca:D kiedys po promocyjnej cenie kupilem sobie radio JVC KD-G331 po jakims czasie znowu okazyjnie kupilem wzmacniacz jakiejs niemieckiej firmy Hell Fire HL-1100 i do tego tube Mac Audio MP TUBE 30 wiem moze i to nie byl najlepszy zakup ale jak to kupowalem i za te pieniadze oplacalo sie
i napewno gra lepiej bo mialem tylko seryjne w podszybiu
i moje pytanie jest takie czy jest jakis sens dokladac do tego glosniki na tylna polke i wymienic w podszybiu i jakis tweeter-ki dozucic ??
prosze o jakies pomysly bo ja juz niewiem co wymyslec:/ :-x
Audio w b3
Audio w b3
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 23:52 przez FamE, łącznie zmieniany 1 raz.
nom wlasnie nie zaciekawie bas niby jaki taki nawet wpada w ucho ale sopran sie chowa mysle ze tak do 500 zl bylbym wstanie wlozyc tyle ze tak najszybciej w lipcu bo teraz mam za wiele zeczy n aglowie a jak bede mial kase to chcem juz wiedziec co i jak a wiem ze wy mi pomozecie sie z tym uporac pozdrawiam
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Więc w tym budżecie ciężko będzie się wyrobić ,bo pasowało by wsadzić tam taschki do przednich drzwi i zestawik odseparowany. Ale za taschki trza dać 300zł i na głośniki zostaje 200zł. Gdybyś miał chociaż z 250-300zł to by się coś ciekawego znalazło. Napisz czy możesz przekroczyć ten budżet... Napisz czy wogóle interesują Cię przeróbki tapicerki czy chcesz zostać w oryginale i wsadzić głośniki w ori miejsca. Choć ja bym radził pierwszą opcję co wyżej napisałem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wiesz mysle ze bym dal rade wiecej wyciagnal ale mowie to dopiero sie dowiem w lipcy ale mysle ze dam rade tak do 700 dociagnac a z taschki to mi sie podoba ale to na dwie strony 300 zl a co w tedy w ori miejsca pod szybka?? i na tylna polke tez by cos szlo bo ogolnie mi chodzi o czystosc dzwieku wiem ze te pieniadze bedzie ciezko ale chociaz cos zblizonego
Witam jesli chodzi ci o jakość (nie jakoś) daruj sobie głośniki z tylu najlepiej jakiś zestaw dwudrożny odseparowany. Drzwi zrezaj (ważne: głośniki z pierścieniami przymocowane do drzwi nie do tapicerki) na forum jest manuaj. Głośniki wysoko tonowe najlepiej na słupki. Tube przedaj dołuz resztę kaski i kup skrzynie. Gwarantuje że będzie o niebo lepiej