[80 B4]tapicerka slupkow
[80 B4]tapicerka slupkow
Witam szukam szukam i nie moge znalesc jak zdjac tapicerke slupkow aby dostac sie do wlacznikow swiatla wewnatrz.P oniewaz chce zamontowac neonki na nogi i musze je czyms zalaczac moze juz ktos tak robil i da mi pare wskazowek czekam na sugestie i ewentualnie jaki byl efekt koncowy dzieki i pozdro
Edited by JMM: Poprawiłem nazwę tematu, na drugi raz wysil się i przeczytaj pierwszy post, o tym jak nazywać tematy. Po drugie jak wiesz, ze masz dysortografie to wrzuc najpierw tekst do worda niech ci poprawi babole (tym razem poprawiłem najbardziej rzucające się w oczy), no i uzywaj znakow interpunkcyjnych bo ciezko sie czyta.
Edited by JMM: Poprawiłem nazwę tematu, na drugi raz wysil się i przeczytaj pierwszy post, o tym jak nazywać tematy. Po drugie jak wiesz, ze masz dysortografie to wrzuc najpierw tekst do worda niech ci poprawi babole (tym razem poprawiłem najbardziej rzucające się w oczy), no i uzywaj znakow interpunkcyjnych bo ciezko sie czyta.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2007, 14:27 przez wodolot, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie chodzi o poprawki, bo to co poprawili widać w nowych modelach. Pierwsze WV miało być dla zwyczajnych pożeraczy chleba i tak jak widać dobrze się sprawdza. Audi zawsze miało być i było o półkę wyżej. Nimi jeździli pracodawcy tych wszystkich którzy jeździli WV. Tak generalnie miało być
Wkładanie wszelkich świecidełek uważam za beszczeszczenie dobrej marki AUDI.
A tak z ciekawości po co Ci te neony ?

A tak z ciekawości po co Ci te neony ?
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
OGr słuchaj... zapytaj moze w takim zakładzie gdzie naprawiaja te podsufitki... pewnie bedą miec jezeli regenerują... a to przeciez polega na zerwaniu starej i wymianie na nowąOGr pisze:Tak apropo słupków to myślałem żeby dolną część obić skórką ale okazało się że góra z dołem są połączone, więc najlepiej jakby mieć materiał z podsufitki i dół obić skórką a górę tak jak podsufitka. Tylko chyba będzie problem kupić tanio taki materiał

-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
hudy pisze:panowie ja mam podobny problem.potrzebuje dostac się do kabli od szyberdachu i musze sciągnąć tapicerke ze słupka i z kawałka dachu jednak nie wiem jak to zrobić.to jest jakoś skręcane czy na stałe składane??
A jaka jest przyczyna ze chcesz dostac sie do kabli ? nie wystarczy jak odczepisz panel sterowania szyberdachem przy podsufitce ?