Montaż samochodowego DVD
Montaż samochodowego DVD
w najblizszym czasie bede zmienial AUDIo w swoim samochodzie. Zastanawiam sie czy nie rozszezyc go o format dvd? fundusze raczej skromne wiec nie licze na super jakosci sprzet, dlatego mam obawy co do jakosc. czy takie Radio-Mp3-Dvd (cos za cos - muzyka - obraz) cudak spelni swoje zadanie?
Pytanie nr 2...jezli zadanie spelni, gdzie najlepiej umiesci monitor LCD?
a) tylne zaglowki
b) podsufitka
c) a moze nie zawracac sobie glowy?
jasne ze nie do kazdego Audi taka telewizornia bedzie pasowala, moze nie pasuje do zadnego? dlatego dla chcacych podzielic sie swoja opinia, wklejam dwa linki.
http://img215.imageshack.us/img215/3192/8ja0.jpg
Pytanie nr 2...jezli zadanie spelni, gdzie najlepiej umiesci monitor LCD?
a) tylne zaglowki
b) podsufitka
c) a moze nie zawracac sobie glowy?
jasne ze nie do kazdego Audi taka telewizornia bedzie pasowala, moze nie pasuje do zadnego? dlatego dla chcacych podzielic sie swoja opinia, wklejam dwa linki.
http://img215.imageshack.us/img215/3192/8ja0.jpg
Ostatnio zmieniony 12 gru 2011, 10:09 przez maccwac, łącznie zmieniany 2 razy.
- Rafalski82
- Forum Audi 80
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Ja mam u siebie dvd (w miejsce radia 1din+puszka ) firmy "sevic" SV071101-BG modeel all-in-one (tak jakby Lcd 6,5" wysuwany i chowany elektrycznie, radio, mp3, tuner tv(mam dwie anteny pioneera do tv ale nie moge ustawic na dk i obraz jest ale głos poszumuje ), i chyba mozliwosc podłaczenia anteny gps (tak jest w opisie modelu) ale raczej potrzebował bym specjalnej mapy a z tym juz by było ciezko :-|
Ogólnie jestem zadowolony, chociaz nie jest jakiejs najwyrzszej klasy sprzet :mrgreen: .
Mysle ze monitory w podsufitce byłbym lepszym rozwiazaniem niz w zagłowkach, zawsze mogłbys je schowac i pewnie bardziej by ci słozyły :lol:
Albo wybierz dvd z wysuwanym monitorem w miejscu zwykłego radia. Wszystko swoje kosztuje pozdrawiam
Ogólnie jestem zadowolony, chociaz nie jest jakiejs najwyrzszej klasy sprzet :mrgreen: .
Mysle ze monitory w podsufitce byłbym lepszym rozwiazaniem niz w zagłowkach, zawsze mogłbys je schowac i pewnie bardziej by ci słozyły :lol:
Albo wybierz dvd z wysuwanym monitorem w miejscu zwykłego radia. Wszystko swoje kosztuje pozdrawiam
dvd ok
ja tez ostatnio zakupilem DVD tylko ze ja mam 3,5 cala monitorek.tak jak kolega firma Se ViC NARAZIE NIE NAZEKAM LUPIE W MIARE I KOSZT NIEDUZY OK.800 zeta/ KUP SOBIE NIE BEDZIESZ ZALOWAL,TYLKO WLASNIE PROBLEM Z TYMI ZLODZIEJAMI`