Wizytówki PKA80
Wizytówki PKA80
proponuje by stworzyć projekt wizytówek naszego klubu, po to by można było takie wizytówki rozdawać innym niezrzeszonym jeszcze użytkownikom Audi 80/90. Mój przyjaciel, który posiada A3 1,9 dostał ostatnio taką wizytówkę z klubu A3-Club, za wycieraczką.
postaram się wysłać fotki tej wizytówki.
postaram się wysłać fotki tej wizytówki.
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
u mnie jest od groma Audi 80... i zawsze zerkam czy mają naklejkę klubowa :mrgreen: ... ale jeszcze nie widziałem ani jednego skubańca z taką naklejeczka... poiza oczywiście moją Niunią <ok>
a wizytówki... całkiem niezły pomysł - ale wizytówka musi być skromna - logo forum - takie jak jest na naklejce, adres strony, ... i to chyba wsyztsko czego trzeba? mozna pozostać przy czerwonych barwach wizytówki na białym tle <ok>
jakbym miał dostęp do wzoru który został użyty w naklejkach klubowych to sam mógłbym zaproponować jakąś wizytówkę <ok> wilu8 może podeślesz wzór? <ok>
jesli ADM i MODy PKA80 się zgodzą oczywiście na pomysł tych wizytówek... 8-)
a wizytówki... całkiem niezły pomysł - ale wizytówka musi być skromna - logo forum - takie jak jest na naklejce, adres strony, ... i to chyba wsyztsko czego trzeba? mozna pozostać przy czerwonych barwach wizytówki na białym tle <ok>
jakbym miał dostęp do wzoru który został użyty w naklejkach klubowych to sam mógłbym zaproponować jakąś wizytówkę <ok> wilu8 może podeślesz wzór? <ok>
jesli ADM i MODy PKA80 się zgodzą oczywiście na pomysł tych wizytówek... 8-)