[All] Gadzet - naklejki, vinyle itp
-
- Forum Audi 80
[All] Gadzet - naklejki, vinyle itp
http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... 26sa%3DNCo o tym sadzicie ??
[ Dodano: 2008-03-10, 01:41 ]
chodzi mi o tą naklejke na bok samochodu. Mozna dostać cos takiego? Ktoś wie?
[ Dodano: 2008-03-10, 01:41 ]
chodzi mi o tą naklejke na bok samochodu. Mozna dostać cos takiego? Ktoś wie?
Ostatnio zmieniony 20 maja 2010, 09:50 przez czarny2088, łącznie zmieniany 2 razy.
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jeździ jeździ takie niebieskawe a co do naklejki idziesz do firmy reklamowej i bez problemu Ci rezają taką naklejkę, ale osobiście chyba bym się nie zdecydował na takąRaKo pisze:Pewnie można tylko kto wie gdzie :mrgreen: Po lublinie jeździ taki RS4 z taką naklejką.Miód malina ale to ma raczej z MTMu <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
kamilB4, czarny2088, proponuję iść do poligrafii czy jak napisał M@rcus, do firmy reklamowej i będziecie mieli <ok>
ja na swoją niunie nigdy takiego szmelcu nie nakleje <ok>
a na maskę... proponuje poszukać graficiarza na ulicy - dać mu aerograf to Ci wyreza jakiś malunek na masce <ok>
widziałem ostatnio wiśniowe [bordowe?] Audi B4 z pieknymi niebieskawymi płomieniami które szły od zderzaka na maskę - wyglądało bajecznie :mrgreen:
zdjęcia nie zrobiłem bo jechałęm autem a telefon z aparatem zgubiłem po pijaku ... <haha>
ja na swoją niunie nigdy takiego szmelcu nie nakleje <ok>
a na maskę... proponuje poszukać graficiarza na ulicy - dać mu aerograf to Ci wyreza jakiś malunek na masce <ok>
widziałem ostatnio wiśniowe [bordowe?] Audi B4 z pieknymi niebieskawymi płomieniami które szły od zderzaka na maskę - wyglądało bajecznie :mrgreen:
zdjęcia nie zrobiłem bo jechałęm autem a telefon z aparatem zgubiłem po pijaku ... <haha>
[B4 ALL] Naklejki robione na zamówienie
Czy możecie mi polecić jakąś firmę, które zrobi naklejkę według mojego wzoru. Potrzebuję taką nieduża dla swojej białej pani.
I_LOVE_AUDI
I_LOVE_AUDI