ja swoją rozbujałem do 195km
ale to było na paliwie jeszcze z Niemiec
a teraz to 198 km na LPG, a na Bp 95 180
troche to dziwne ale tak jest,
LPG ma więcej oktanów i pewnie dlatego lepiej śmiga na LPG :roll:
marcinelk13 pisze:jedno mnie do tej pory gnębi ! jeżeli masz v-max to wskazówka jest na 6500/7000obr
a u niego max na 5000obr ! czy to możliwe ? proszę o odpowiedź !
sorry za OT
pewnie już na luz wrzucił, bo silniczek by wyskoczył :mrgreen:
AVANT ... sklamalem :oops: w mojej niuni mam 195/80/R15 :mrgreen: wczesniej mialem
185/65/R14 i wygladala na nich jak terenowka... z tego wzgledu ze moje Audi jest troszke podniesione :mrgreen: pozdrawiam :lol:
brunodk pisze:AVANT ... sklamalem :oops: w mojej niuni mam 195/80/R15 :mrgreen: wczesniej mialem
185/65/R14 i wygladala na nich jak terenowka... z tego wzgledu ze moje Audi jest troszke podniesione :mrgreen: pozdrawiam :lol:
Daj jakieś foto, bo ja jeszcze nie widziałem audi na oponach z terenówki.
Podany przez brunodk rozmiar to w porownaniu do serii B4 3cm gumy wiecej na feldze :shock: a chyba B3 seryjne kola miala ciut mniejsze.
Nie ocieraja o nic?
ja w mojej B3 lecialem 210 i poszlaby , tak czy inaczej 200 spokojnie leci (tyle spokojnie mozna wyciagnac kolo Fiata w Tychach na dwupasmowce). jesli kogos interesuje posiadam filmik z trasy za krakowem A4
Hey, to moje pierwsze posty na forum, więc nie banujcie hehe
Ja swoją maszynką [słabą... =( ]jechałem max 168, czyli max katalogową, ale jeszcze by pojechała, tylko troszkę się bałem jechać po nocy przez las i to jeszcze w deszcz