Wizytówki PKA80
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80

- Kontakt:
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
<ok> przerabialem temat wizytowek za czasow fascynacji AKP w 2004roku, wydrukowalem kilkadziesiat na papierze wizytowkowym takim grubym, rozmiar okolo 8cm na 4,5 cm...na zlocie tez rozdalem kilka zeby ludzie w swoich miastach rozdali...sam dalem kilku osobom to dziwnie na mnie patrzyli...ogolnie mysle ze nasze spoleczenstwo nie doroslo do tego typu akcji i nie ma potrzeby integracji i nawiazywania nowych znajomosci bo sie obawia ze jestesmy kolejnymi ktorzy chca wyciagnac od niego kase...
ps. trzeba umiescic info ze klub/integracja dobrowolna i nieodplatna
ps. trzeba umiescic info ze klub/integracja dobrowolna i nieodplatna
Chyba trzecia od góry po lewej stronie odpada ponieważ po co zamieścił tam ktoś rozmiar i wagę <lol> <lol>
Popieram najbardziej ta co przedstawił Doc
Jednak zgadzam sie z UFOtm kto chce sie czegoś dowiedzieć i ma audi 80 to na pewno zna nasze forum a tym którym to wisi to i tak nic tymi wizytówkami nie zmienimy
Popieram najbardziej ta co przedstawił Doc
Jednak zgadzam sie z UFOtm kto chce sie czegoś dowiedzieć i ma audi 80 to na pewno zna nasze forum a tym którym to wisi to i tak nic tymi wizytówkami nie zmienimy
brakuje jeszcze jednego mojego projektu ... 
a mianowicie tego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3fb ... 9d8a7.html
a mianowicie tego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3fb ... 9d8a7.html
-
rafi
- Forum Audi 80

- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
pozwolcie ze sie wypowiem na temat wizytowek, poniewaz poniekad mam(y) to za soba!!!mamy w sensie Lubelskiego Klubu Audi
nasza wizytowka jest bardzo prosta i przejrzysta. na jednej stonie jest logo klubu a na drugiej poprostu kalendarz!!!
![Obrazek]()
uwazam ze nie potrzebne sa zwroty typu: "zapraszamy" a na drugiej stonie wizytowki mozemy wlasnie zapodac kalendarz, pozostaje uzgodnic co bedzie na przodzie.
wg mnie mozna umiescic nasz logotyp oraz wyglad stronki.
co Wy na to?
nasza wizytowka jest bardzo prosta i przejrzysta. na jednej stonie jest logo klubu a na drugiej poprostu kalendarz!!!

uwazam ze nie potrzebne sa zwroty typu: "zapraszamy" a na drugiej stonie wizytowki mozemy wlasnie zapodac kalendarz, pozostaje uzgodnic co bedzie na przodzie.
wg mnie mozna umiescic nasz logotyp oraz wyglad stronki.
co Wy na to?