[B4 avant ABT] Tłumik brzęczenie?
-
- Forum Audi 80
[B4 avant ABT] Tłumik brzęczenie?
Chciałbym wymienić coś w moim układzie wydechowym ale niewiem co. Dzieje się tak, że jak dodam gazu i wskazówka obtotomierza pokazuje 3000obr i wyżej to coś mi brzęczy w tłumiku.
ja dzis przeszedłem przez to samo:
1. brzeczy jak jasna cholera....mowie gumy trzeba wymienic ...patrze jedna peknieta, kupiłem dwie wymieniłem i jeszcze gorzej.
2. pojechałem do kumpla na kanał i ogladam sobie układ wydechowy...patrze na stan tłumików dobry.....ale, przy wylocie rur na srodkowym i wlocie rury na tylnym tłumiku pusciło na spawach, wiec odpalilismy spawareczke...przycieło sie troszke blaszki na jednym i drugim zeby wzmocnic konstrukcje i jest bajeczka tak więc...proponuje wejsc pod auto i sprawdzic szczelnosc obydwu tłumików.
1. brzeczy jak jasna cholera....mowie gumy trzeba wymienic ...patrze jedna peknieta, kupiłem dwie wymieniłem i jeszcze gorzej.
2. pojechałem do kumpla na kanał i ogladam sobie układ wydechowy...patrze na stan tłumików dobry.....ale, przy wylocie rur na srodkowym i wlocie rury na tylnym tłumiku pusciło na spawach, wiec odpalilismy spawareczke...przycieło sie troszke blaszki na jednym i drugim zeby wzmocnic konstrukcje i jest bajeczka tak więc...proponuje wejsc pod auto i sprawdzic szczelnosc obydwu tłumików.
[B4 avant ABT] tlumik brzeczenie
sluchaj albo czytaj:)ja mialem takie objawy i nadal mam bo lewa poduche mam nijakiej jakosci i brzeczy, rezonuje nadwozie itp.wymieniales jakas poduche??
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub