..bardzo ładne...ale ten znaczek "TDI" mógłbyś zerwac...
...fele ładnie wypolerowane

Normalny klar nie będzie się trzymał gładkiej powierzchni, a położony piecowo zmatowi felgę i zepsuje efekt.Jacek-Alfa pisze:ja jak by felgi pomalowac po wypolerowaniu cienką warstwą bezbarwnej farby ?? moze wtedy by nie zmatowiały?
Sebolec ma racje bo lakiery bezbarwne psują efekty polerki... kiedys widziałem pokrywe w skuterze (są z alu) wypolerowaną i gosc pomalował własnie lakierem bezbarwnym to polerka sie zrobiła taka "mleczna"Jacek-Alfa pisze:ja jak by felgi pomalowac po wypolerowaniu cienką warstwą bezbarwnej farby ?? moze wtedy by nie zmatowiały?
Nie wiem czy się rozumiemy. My mówimy o wypolerowanym aluminium, a nie o wypolerowanym lakierze...florian pisze:koledzy sa specjalne srodki zeby kolor po polerce nie byl matowy! bede w robocie to podam wam nazwebo nie ma sensu malowac kolejna warstwe lakieru!!syfki beda i znowu bedziesz polerowac
bezsensu robota! a po drugie jak bys chcial prysnac dla polysku warstwe lakieru bezbarwnego to musisz zmatowac podlorze bo nie bdzie przyczepnosci i bedzie sie luszczyc z czasem :!: pozdro