[AUDI B3 1.9E] Prosze o pomoc
-
- Forum Audi 80
[AUDI B3 1.9E] Prosze o pomoc
Witam... Mam taki problem, moje obroty w audi przy nagrzanym silniku to powyzej 2 000 , podjechalem do auto-gazu( mam instalacje gazową), żeby sprawdzili co jest nie tak... Koles powiedział, że mógłby podłączyć go pod komputer, szukał wejscia, ale nie mogł go znależć i tutaj moje pytanie, czy możecie dokładnie określić , gdzie jest to wejście, bo szukałem przy bezpiecznikach i pod deską rozdzielczą i nic ... rocznik to '88 . I jezeli, możecie mi napisać tai maly off topic co z tymi obrotami ... Na beznyznie jest to samo ... od czego najpierw zacząc...
Ostatnio zmieniony 15 mar 2008, 14:16 przez goldenkris, łącznie zmieniany 1 raz.
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Witaj.
Z tego co mi wiadomo to DZ-ta nie podepniesz do PC-ta, możesz tylko wybłyskać kody ale musisz znaleźć te gniazda. www.jotefi.pl/danek/vag/kody_usterek_audi_i_inne.rar może to ci się przyda.
A na przyszłość pamiętaj proszę o ujęciu TAG-a w nawiasy kwadratowe.
Z tego co mi wiadomo to DZ-ta nie podepniesz do PC-ta, możesz tylko wybłyskać kody ale musisz znaleźć te gniazda. www.jotefi.pl/danek/vag/kody_usterek_audi_i_inne.rar może to ci się przyda.
A na przyszłość pamiętaj proszę o ujęciu TAG-a w nawiasy kwadratowe.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80