Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 1Z automat Avant] Moja rakieta.......

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
jacu78

Post autor: jacu78 » 17 mar 2008, 12:24

Ładny kolorek... ciut jaśniejszy od mojego Avanta. Mi akurat kierunki sie nie podobają.
Racja, lepsza klima manualna niż jej całkowity brak.

Awatar użytkownika
DYZIO
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DYZIO » 17 mar 2008, 14:53

Bardzo ładny avancik <ok> powiedz mi tylko czy kupowałeś listwy od v6 na kierunki czy sam wyrezałeś miejsce na kierunki :?:

Awatar użytkownika
pilocik69
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: pilocik69 » 17 mar 2008, 20:48

Darek 80b3 pisze:Ciekawy kolor masz w Avancie."Kick Down" nie masz skoro jest przełącznik sport przy biegach,ja bym nie zmieniał na manual,ale Twoja sprawa.Dziwne że w tym roczniku jest jeszcze manualna klima,ale są też takie które nie mają wcale :mrgreen: Powodzenia w użytkowaniu. :-)

Hmm? A co ma sport do kick-down'a? Jak jade bez wlaczonego przycisku sport i demne mu bardziej to ochoczo redukuje i gna do przodu. To chyba kick-down?

Awatar użytkownika
8S3
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: 8S3 » 17 mar 2008, 20:52

Kick down to coś jakby przycisk pod gazem. Jak wciśniesz gaz do końca i dociśniesz (tj. wyczuwalne) działa wtedy silnik kręci się do czerwonego pola i ma lepszego kopa. Mam tak w A6. Nie rozumiem po co sport, w A6 tego nie ma bo po co, kick down masz zawsze pod nogą. W trakcie wyprzedzania przecież nie przełączasz chyba na sport, tylko wciskasz mocno gaz do końca. Na pewno nie zmieniłbym automata na manula, raczej odwrotnie 8-)

Awatar użytkownika
pilocik69
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: pilocik69 » 17 mar 2008, 20:52

DYZIO pisze:Bardzo ładny avancik <ok> powiedz mi tylko czy kupowałeś listwy od v6 na kierunki czy sam wyrezałeś miejsce na kierunki :?:
Wyrwalem tanio od klubowicza listwy z miejscem na kierunki.. ;-)

Awatar użytkownika
pilocik69
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: pilocik69 » 15 wrz 2009, 15:07

Update: 12.09.2009
Moja furka stala sie manualem

W koncu sie doczekalem, w zeszlym tygodniu fura przeszla zabieg wymiany skrzyni na manualna. Calos zajela znajomemu mechanikowie i mi okolo 1,5 dnia. Poza elektryka nie bylo wiekszych niespodzianek. Powiem tylko ze po calym zabiegu furka znacznie odzyla, a jesli chodzi o spalanie to dobiero sie zobaczy.

P.s.

Mam do sprzedania sporo gratów z automatu: skrzynia AEG, polosie, sanki, wieniec, lewarek, stabilizator, itd .. prosze pytac jakby cos

Dodam ze wszystko jest w idealnym stanie, przebieg 280 tys

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl