[ALL] Polerka Felg.
- prezes3000
- Forum Audi 80
- prezes3000
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
i tu się właśnie zaczyna problem - trzeba często takie felgi myć bo inaczej bedziesz musiał po niedługim czasie znów polerować... przynajmniej w teorii, sam nie polerowałem i nie mam polerowanych alugmitek pisze:a i jeszcze jedno pytano ważne, a mianowicie, czy felgi nie będą ciemniały jeżeli nie dam żadnego lakieru albo czegoś podobnego, czy nie pojawią się plamy??
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
a druga sprawa - jak felga ma taki prosty kształt to w polerkę bym poleciał po całości i wypolerował wsyztsko <ok> wiem że DUZO więcej czasu i pracy ale chyba warto się pobawic :mrgreen:homer pisze:nie wiem czy to wina zdjęcia ale jak dla mnie to ten rant ledwie się świeci. Do lusterka to mu jeszcze brakuje...
- homer
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a to moje ostatnie 20 min pracy moze i nie felga ale jak to sie mowi diabel tki w szczegolwach , a ja zaczynam coraz czesciej zagladac pod maske <ok> teraz jesczze alternator kolo od rozrzadu jak sie uda to kolektor i wsjo co z alu i metalu(nie zdejmuje czesci z auta :lol: wiec troche to trwa ale jak sie wqr...e to rozbiore na czesci pierwsze i wsjo "przetre"