[80 B4] Jakie Amorki do Audi?
[80 B4] Jakie Amorki do Audi?
Witam Mam w swojej Audicy [80 B4] 94 r obniżone zawieszenie...Zielone sprężyny Niestety wlasnie mi padly Amorki przednnie i nie wiem gdzie moge znaleść cos takiego do autka! gdzie kupic i wogle!! Aha nie wiem czy jakos mam je sprawdzic jakis numer czy tylko kolor wystarczy! Jak ktos ma jakies namiary prosze o Pomoc ....
Ostatnio zmieniony 19 mar 2008, 19:24 przez Kali149, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego włóz oryginalne spreżyny i oryginalne amorki to zaoszczedzisz sobie problemów , nie na nasze drogi taka zabawa . Ja mam oryginały i powiem że zapewniają idealne proporcje między komfortem a prowadzeniem . Całe auto pożyje dłużej , wahacze tulejki ,przeguby a także łożyska w kołach . Jakiś czas temu miałem golfa 2 na czerwonych spreżynach , jazda nim to był koszmar , nigdy więcej! Chociaz każdy musi się przekonac na własnej skórze , np .(rozwalic parę felg)
hehe powiem tak Autko pieknie wyglada jak jest obnizone aczkolwiek wiem co znaczy sportowe zawieszenie( caly czas przod do robienia);/ A co do tych zwyklych amorków masz racje tylko to odrazu musze wymienic 4 a narazie wyplukany z kasy jestem dlatego mysle ze narazie to zrobie te dwa a po wakacjach jak bedzie troszku kapusty to pomysle;)
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
Witam : Szanowny panie kolego mogę ci doradzić w ten sposób, Trzeba sie zdecydować na charakterystykę tłumienia - albo " twardą " sportową , dobrze kontrolującą wahania nadwozia i przenoszącą nań wiele sił, albo też " miękką " komfortową, ale pozwalającą na zbyt wiele ruchów kół oraz na przechyły poprzeczne oraz wzdłużne auta. Podsumowując : Albo komfort, albo pewność prowadzenia.
Zielone spreżynki które posiadasz moim zdaniem Obniżają auto o [40 mm] i zapewne są one wyprodukowane przez firmę Weitec (germany)
Zielone spreżynki które posiadasz moim zdaniem Obniżają auto o [40 mm] i zapewne są one wyprodukowane przez firmę Weitec (germany)
- Krzysiek18/
- Forum Audi 80
- Krzysiek18/
- Forum Audi 80
- Krzysiek18/
- Forum Audi 80
- Krzysiek18/
- Forum Audi 80