[Audi 80 1.8 B3/B4] - laki87 skonczywszy zywot drogowy
Panowie jako ze od poniedziałku mam urlop postanowiłem wziąść sie troszke za moja niunie. Pojechałem do sklepu kupiłem dwie pasty Tempo i 6 miekkich sciereczek. Odświezenie lakieru trwało jakies 3-4 h łacznie z umyciem, wysuszeniem lakieru, nałozeniu pasty i wypolerowaniu na błysk wozu. Warto było bo efekt na zywo jest zarabisty i lakier odmłodniał o jakies 5 lat. Po tym postanowiłem pstryknac kilka aktualnych fotek mojej niuni. Przy okazji załozyłem jej letnie buciki.
__
__![Obrazek]()
__
__
__![Obrazek]()
dzisiaj zrobiłem dwie rzeczy przy swojej niuni a mianowicie wymiana rygli i poprawienie estetyki emblematu na grilu.
1. Moj tatus
za przysłowiowe piwo wykonał dla mnie nowe rygle do niuni choc prosiłem sie hohoh..
tak sie one prezentuja przed montazem(na zdjeciu 4 nowe i 1 stary rygiel)
jak nie zapomne wziasc aparatu to pstrykne fotki po montazu bo sa juz na swoim miejscu.
2. Juz nie mogłem patrzec na to co zobaczycie ponizej i zabrałem sie za poprawienie tego oszpecajacego widoku.
- zdemontowałem gril z fury.
- przed:
1.![Obrazek]()
2.![Obrazek]()
- zdemontowałem znaczek i oba elementy wyczysciłem i odtłusciłem
1.![Obrazek]()
2.![Obrazek]()
3.![Obrazek]()
- po przyklejeniu znaczka na nowo (całość zajeła mi około godzinki razem ze schnieciem kleju a o wiele lepiej to wszystko wyglada)
1.![Obrazek]()
2.![Obrazek]()
1. Moj tatus

jak nie zapomne wziasc aparatu to pstrykne fotki po montazu bo sa juz na swoim miejscu.
2. Juz nie mogłem patrzec na to co zobaczycie ponizej i zabrałem sie za poprawienie tego oszpecajacego widoku.
- zdemontowałem gril z fury.
- przed:
1.
2.
- zdemontowałem znaczek i oba elementy wyczysciłem i odtłusciłem
1.
2.
3.
- po przyklejeniu znaczka na nowo (całość zajeła mi około godzinki razem ze schnieciem kleju a o wiele lepiej to wszystko wyglada)
1.
2.
Witam panowie odzmaze troszke kotleta ale niestety nie bedzie on zbyt zmaczny
. Z przykroscia musze stwierdzic ze moja Audi zakonczyla swój zywot na drogach. 24 letni kierowca Opla Astry II wymuszajac pierszenstwo skrecajac w lewo do posesji 20m przed maska mojego samochodu przyczynil sie do tego niefortunnego zdarzenia. Uciec nie mialem gdzie bo po lewo rów, po prawo drzewa i za Astra Vectra B, a droga pokryta swiezo napadanym sniegiem. Aktualnie czekam na wycene przez rzeczoznawce.
Oto zdjecia po całym zdarzeniu:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()

Oto zdjecia po całym zdarzeniu: