Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi Coupe by Marconi

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
Marconi
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Marconi » 21 mar 2008, 22:03

largoxxv pisze:lamosy kosztuja 1500 okolo 500 montaz heheheheh myle sie ??
W zeszłym roku był taki koszt tych lambodorsów , ale podejrzewam że już w tym roku kupiłbyś taniej o jakieś 3-4 stówki ;-)

Awatar użytkownika
borbet
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: borbet » 21 mar 2008, 22:22

Marku audina zajefajna, widziałem jej różne wcielenia <ok> szczególnie podoba mi się środek, tapicerka no i audio to po prostu rewelacja :mrgreen:

adasrogas

Post autor: adasrogas » 21 mar 2008, 22:46

marconi a dużo musiałeś się nakombinować żeby założyć te zawiasy?

Awatar użytkownika
Marconi
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Marconi » 21 mar 2008, 22:54

adasrogas pisze:marconi a dużo musiałeś się nakombinować żeby założyć te zawiasy?
Roboty naprawdę sporo , kolega który mi to montował do dzisiaj nie chce słyszeć o lambodorsach :lol:

Awatar użytkownika
PR23M3K
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Model: Audi 80 B3
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 1.8 JN

Post autor: PR23M3K » 21 mar 2008, 23:07

wyrozniajace sie Audi, jestem pelen podziwu za wklad pracy i $$$ w auto, najbardziej podoba mi sie kolor :), na minus progi, grill i brak soczewek

Awatar użytkownika
dkc5
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: dkc5 » 21 mar 2008, 23:54

[qu :), na minus progi, grill i brak soczewek[/quote]

a dla mnie te progi to zajefajnie wygladają i jak bym miał takie auto napewno bym ich nie zmienił <bravo>

ravestation
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ravestation » 22 mar 2008, 19:08

Marconi, świetne autko... Widziałem je u siebie w Bydgoszczy na wystawie - zrobiło na mnie piorunujące wrażenie...

Nie przejmuj się opiniami ludzi z tego forum, połowa z nich podnieca się pomalowaniem lusterka pod kolor nadwozia, czy założeniem zderzaka od s2 ;)

tak a propos taki zderzak jest w ofercie formy Rieger i nie z laminatu tylko materiału ABS - czyli tego, z którego są zrobione ori zderzaki w każdym samochodzie... Koszt takiego zderzaka to 325 Euro w najnowszym katalogu, co więcej kolega napisał, że to zderzak ala RS a nie RS...

Śmieszy mnie takie gadania, bo większość z was idąc na film z serii "szybcy i wściekli" dostaje orgazmu widząc tamtejsze autka, po czym widząc podobnie zrobione w Polsce (nie koniecznie audi) i na tak samo dorgich komponentach - mówi "jaka wiocha, jaki wieść tuning, co za spojlery", czym zaprzecza samym sobie, bo kilka chwil wcześniej musiała użyć chusteczek w kinie siedząc na tym filmie... Nawet nie macie pojęcia ilu ludzi kupuje drogie komponenty z materiałów typu ABS, które stanowią czasem wartość 1/3 lub nawet 1/2 waszych aut, a wy żyjąc w głębokiej niewiedzy śmiejecie się mówiąc, że to laminaty...

Proponuję zastanowić się czasem nad tym co chcecie napisać i przeczytać parę razy text, zanim naciśniecie magiczne "wyślij"...

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 22 mar 2008, 19:15

ravestation pisze:większość z was idąc na film z serii "szybcy i wściekli" dostaje orgazmu widząc tamtejsze autka, po czym widząc podobnie zrobione w Polsce (nie koniecznie audi) i na tak samo dorgich komponentach - mówi "jaka wiocha, jaki wieść tuning, co za spojlery"
...piszesz może o sobie :roll: :lol:

ravestation
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ravestation » 22 mar 2008, 19:19

FranoF1, ani mnie nie obrazisz, ani nie sprowokujesz, myślę że jesteś na tyle dorosły by zrozumieć przesłanie... a text jaki puściłeś zakrawa o hipokryzję i sarkazm - rozumiem, że znasz te słowa ;)

co do aut a la F&F to fakt bardzo mi się podobają, takowe też widzę na spotach u siebie w mieście, co nie znaczy, że moje tak wygląda...

Chodziło mi tylko o to, że nie można być fanatykiem i z uporem maniaka narzucać swego zdania innym

Awatar użytkownika
mariobross
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mariobross » 22 mar 2008, 19:22

Marconi no rewelka mnie się osobiście podoba naprawdę prezencja jest

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 22 mar 2008, 19:38

ravestation pisze:ani mnie nie obrazisz
nawet nie chciałem :mrgreen:
ravestation pisze:ani nie sprowokujesz
okej ;-)
ravestation pisze:myślę że jesteś na tyle dorosły
wiek mówi za siebie ;-)
ravestation pisze:aut a la F&F
nie myl samochodów przygotowanych tylko i wyłącznie do sportu, wszystkie samochody w.w filmie były profi przygotowane do driftu, 1/4 mili czy chodź by time attack, nie maja nic wspólnego z samochodami jakie przedstawiane są na tutejszym forum. Dlatego nie możemy ich porównywać do siebie. A to co jeździ po polskich drogach to nic więcej jak laminaty. sorrki ale taka jest prawda...

p.s. widziałeś zderzak z ABS`u?
Mam nadzieje ze nikogo nie obraziłem.

ravestation
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ravestation » 22 mar 2008, 19:49

FranoF1 pisze:p.s. widziałeś zderzak z ABS`u?
tak :) nawet dziś na spocie na samochodzie kolegi - Mitsubishi Eclipse Spyder

ja po prostu może znam inne realia, moi znajomi inwestują w materiały wysokiej jakości i tyle, ale wiem jakie są Polskie realia i że nie każdego stać na zderzak za 1500 zł lub by przerobić np mazdę RX7, w taki sposób, jak w Tokio Drift - kompletny BodyKit Veilside - 11 tysięcy USD

bardzo dobrze to widać na przykładzie audi 80, które de facto robi się głównie na ori częściach, które nie są tanie:

soczewki używane kolo 1,5 tysiąca,
lampy w zderzak cabrio 98/rs2 - koło 800 zł używki
lusterka rs2 - ostatnio na allegro był komplet za 1750 zł, którego nie 3ba było rezać
lampy us/japan - nowe 1000 zł
zderzak Riegera wyglądający identycznie (wierna kopie) z ABS jak z RS2 325 Euro...

nie każdego stać na takie wydatki, to zrozumiałe...
FranoF1 pisze:nie myl samochodów przygotowanych tylko i wyłącznie do sportu, wszystkie samochody w.w filmie były profi przygotowane do driftu, 1/4 mili czy chodź by time attack, nie maja nic wspólnego z samochodami jakie przedstawiane są na tutejszym forum.
tutaj chodziło mi tylko o zmiany stylistyczne, nie mechaniczne...

adasrogas

Post autor: adasrogas » 22 mar 2008, 21:40

ravestation pisze:Marconi, świetne autko... Widziałem je u siebie w Bydgoszczy na wystawie - zrobiło na mnie piorunujące wrażenie...

Nie przejmuj się opiniami ludzi z tego forum, połowa z nich podnieca się pomalowaniem lusterka pod kolor nadwozia, czy założeniem zderzaka od s2 ;)

tak a propos taki zderzak jest w ofercie formy Rieger i nie z laminatu tylko materiału ABS - czyli tego, z którego są zrobione ori zderzaki w każdym samochodzie... Koszt takiego zderzaka to 325 Euro w najnowszym katalogu, co więcej kolega napisał, że to zderzak ala RS a nie RS...

Śmieszy mnie takie gadania, bo większość z was idąc na film z serii "szybcy i wściekli" dostaje orgazmu widząc tamtejsze autka, po czym widząc podobnie zrobione w Polsce (nie koniecznie audi) i na tak samo dorgich komponentach - mówi "jaka wiocha, jaki wieść tuning, co za spojlery", czym zaprzecza samym sobie, bo kilka chwil wcześniej musiała użyć chusteczek w kinie siedząc na tym filmie... Nawet nie macie pojęcia ilu ludzi kupuje drogie komponenty z materiałów typu ABS, które stanowią czasem wartość 1/3 lub nawet 1/2 waszych aut, a wy żyjąc w głębokiej niewiedzy śmiejecie się mówiąc, że to laminaty...

Proponuję zastanowić się czasem nad tym co chcecie napisać i przeczytać parę razy text, zanim naciśniecie magiczne "wyślij"...

ravestation bardzo dobrze to ująłeś. duuuuuży <piwo> dla Ciebie

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 22 mar 2008, 23:30

wielke uznanie za auto .. ale ja podziele zdanie frana, mi nie podchodzą progi i zderzak przedni, ale powiem ze nie daltego ze to laminat czy nie ejst w stylu cult lub G ale dlatego ze uwazam ze auto zewnatrz nie jest spojne pelno w nim sprzecznosci wg mnie. pozatym cala reszta oki bardzo fajnie kolka kolor srodek noi lambo i audio .. wielki plus za cos nowego i osobliwego. pozdrawiam serdecznie i zycze duzo salaty na kolejne dzialania a jestem pewien ze ebdzie co ogladac.

ravestation
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ravestation » 23 mar 2008, 00:17

duo, i takie opinie lubię czytać :)

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl