W zeszłym roku był taki koszt tych lambodorsów , ale podejrzewam że już w tym roku kupiłbyś taniej o jakieś 3-4 stówkilargoxxv pisze:lamosy kosztuja 1500 okolo 500 montaz heheheheh myle sie ??

...piszesz może o sobie :roll: :lol:ravestation pisze:większość z was idąc na film z serii "szybcy i wściekli" dostaje orgazmu widząc tamtejsze autka, po czym widząc podobnie zrobione w Polsce (nie koniecznie audi) i na tak samo dorgich komponentach - mówi "jaka wiocha, jaki wieść tuning, co za spojlery"
nawet nie chciałem :mrgreen:ravestation pisze:ani mnie nie obrazisz
okejravestation pisze:ani nie sprowokujesz
wiek mówi za siebieravestation pisze:myślę że jesteś na tyle dorosły
nie myl samochodów przygotowanych tylko i wyłącznie do sportu, wszystkie samochody w.w filmie były profi przygotowane do driftu, 1/4 mili czy chodź by time attack, nie maja nic wspólnego z samochodami jakie przedstawiane są na tutejszym forum. Dlatego nie możemy ich porównywać do siebie. A to co jeździ po polskich drogach to nic więcej jak laminaty. sorrki ale taka jest prawda...ravestation pisze:aut a la F&F
takFranoF1 pisze:p.s. widziałeś zderzak z ABS`u?
tutaj chodziło mi tylko o zmiany stylistyczne, nie mechaniczne...FranoF1 pisze:nie myl samochodów przygotowanych tylko i wyłącznie do sportu, wszystkie samochody w.w filmie były profi przygotowane do driftu, 1/4 mili czy chodź by time attack, nie maja nic wspólnego z samochodami jakie przedstawiane są na tutejszym forum.
ravestation pisze:Marconi, świetne autko... Widziałem je u siebie w Bydgoszczy na wystawie - zrobiło na mnie piorunujące wrażenie...
Nie przejmuj się opiniami ludzi z tego forum, połowa z nich podnieca się pomalowaniem lusterka pod kolor nadwozia, czy założeniem zderzaka od s2
tak a propos taki zderzak jest w ofercie formy Rieger i nie z laminatu tylko materiału ABS - czyli tego, z którego są zrobione ori zderzaki w każdym samochodzie... Koszt takiego zderzaka to 325 Euro w najnowszym katalogu, co więcej kolega napisał, że to zderzak ala RS a nie RS...
Śmieszy mnie takie gadania, bo większość z was idąc na film z serii "szybcy i wściekli" dostaje orgazmu widząc tamtejsze autka, po czym widząc podobnie zrobione w Polsce (nie koniecznie audi) i na tak samo dorgich komponentach - mówi "jaka wiocha, jaki wieść tuning, co za spojlery", czym zaprzecza samym sobie, bo kilka chwil wcześniej musiała użyć chusteczek w kinie siedząc na tym filmie... Nawet nie macie pojęcia ilu ludzi kupuje drogie komponenty z materiałów typu ABS, które stanowią czasem wartość 1/3 lub nawet 1/2 waszych aut, a wy żyjąc w głębokiej niewiedzy śmiejecie się mówiąc, że to laminaty...
Proponuję zastanowić się czasem nad tym co chcecie napisać i przeczytać parę razy text, zanim naciśniecie magiczne "wyślij"...