Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep samochodowy

Audi Coupe by Marconi

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
Marconi
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Marconi » 21 mar 2008, 22:03

largoxxv pisze:lamosy kosztuja 1500 okolo 500 montaz heheheheh myle sie ??
W zeszłym roku był taki koszt tych lambodorsów , ale podejrzewam że już w tym roku kupiłbyś taniej o jakieś 3-4 stówki ;-)

Awatar użytkownika
borbet
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: borbet » 21 mar 2008, 22:22

Marku audina zajefajna, widziałem jej różne wcielenia <ok> szczególnie podoba mi się środek, tapicerka no i audio to po prostu rewelacja :mrgreen:

adasrogas

Post autor: adasrogas » 21 mar 2008, 22:46

marconi a dużo musiałeś się nakombinować żeby założyć te zawiasy?

Awatar użytkownika
Marconi
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Marconi » 21 mar 2008, 22:54

adasrogas pisze:marconi a dużo musiałeś się nakombinować żeby założyć te zawiasy?
Roboty naprawdę sporo , kolega który mi to montował do dzisiaj nie chce słyszeć o lambodorsach :lol:

Awatar użytkownika
PR23M3K
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Model: Audi 80 B3
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 1.8 JN

Post autor: PR23M3K » 21 mar 2008, 23:07

wyrozniajace sie Audi, jestem pelen podziwu za wklad pracy i $$$ w auto, najbardziej podoba mi sie kolor :), na minus progi, grill i brak soczewek

Awatar użytkownika
dkc5
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: dkc5 » 21 mar 2008, 23:54

[qu :), na minus progi, grill i brak soczewek[/quote]

a dla mnie te progi to zajefajnie wygladają i jak bym miał takie auto napewno bym ich nie zmienił <bravo>

ravestation
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ravestation » 22 mar 2008, 19:08

Marconi, świetne autko... Widziałem je u siebie w Bydgoszczy na wystawie - zrobiło na mnie piorunujące wrażenie...

Nie przejmuj się opiniami ludzi z tego forum, połowa z nich podnieca się pomalowaniem lusterka pod kolor nadwozia, czy założeniem zderzaka od s2 ;)

tak a propos taki zderzak jest w ofercie formy Rieger i nie z laminatu tylko materiału ABS - czyli tego, z którego są zrobione ori zderzaki w każdym samochodzie... Koszt takiego zderzaka to 325 Euro w najnowszym katalogu, co więcej kolega napisał, że to zderzak ala RS a nie RS...

Śmieszy mnie takie gadania, bo większość z was idąc na film z serii "szybcy i wściekli" dostaje orgazmu widząc tamtejsze autka, po czym widząc podobnie zrobione w Polsce (nie koniecznie audi) i na tak samo dorgich komponentach - mówi "jaka wiocha, jaki wieść tuning, co za spojlery", czym zaprzecza samym sobie, bo kilka chwil wcześniej musiała użyć chusteczek w kinie siedząc na tym filmie... Nawet nie macie pojęcia ilu ludzi kupuje drogie komponenty z materiałów typu ABS, które stanowią czasem wartość 1/3 lub nawet 1/2 waszych aut, a wy żyjąc w głębokiej niewiedzy śmiejecie się mówiąc, że to laminaty...

Proponuję zastanowić się czasem nad tym co chcecie napisać i przeczytać parę razy text, zanim naciśniecie magiczne "wyślij"...

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 22 mar 2008, 19:15

ravestation pisze:większość z was idąc na film z serii "szybcy i wściekli" dostaje orgazmu widząc tamtejsze autka, po czym widząc podobnie zrobione w Polsce (nie koniecznie audi) i na tak samo dorgich komponentach - mówi "jaka wiocha, jaki wieść tuning, co za spojlery"
...piszesz może o sobie :roll: :lol:

ravestation
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ravestation » 22 mar 2008, 19:19

FranoF1, ani mnie nie obrazisz, ani nie sprowokujesz, myślę że jesteś na tyle dorosły by zrozumieć przesłanie... a text jaki puściłeś zakrawa o hipokryzję i sarkazm - rozumiem, że znasz te słowa ;)

co do aut a la F&F to fakt bardzo mi się podobają, takowe też widzę na spotach u siebie w mieście, co nie znaczy, że moje tak wygląda...

Chodziło mi tylko o to, że nie można być fanatykiem i z uporem maniaka narzucać swego zdania innym

Awatar użytkownika
mariobross
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mariobross » 22 mar 2008, 19:22

Marconi no rewelka mnie się osobiście podoba naprawdę prezencja jest

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 22 mar 2008, 19:38

ravestation pisze:ani mnie nie obrazisz
nawet nie chciałem :mrgreen:
ravestation pisze:ani nie sprowokujesz
okej ;-)
ravestation pisze:myślę że jesteś na tyle dorosły
wiek mówi za siebie ;-)
ravestation pisze:aut a la F&F
nie myl samochodów przygotowanych tylko i wyłącznie do sportu, wszystkie samochody w.w filmie były profi przygotowane do driftu, 1/4 mili czy chodź by time attack, nie maja nic wspólnego z samochodami jakie przedstawiane są na tutejszym forum. Dlatego nie możemy ich porównywać do siebie. A to co jeździ po polskich drogach to nic więcej jak laminaty. sorrki ale taka jest prawda...

p.s. widziałeś zderzak z ABS`u?
Mam nadzieje ze nikogo nie obraziłem.

ravestation
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ravestation » 22 mar 2008, 19:49

FranoF1 pisze:p.s. widziałeś zderzak z ABS`u?
tak :) nawet dziś na spocie na samochodzie kolegi - Mitsubishi Eclipse Spyder

ja po prostu może znam inne realia, moi znajomi inwestują w materiały wysokiej jakości i tyle, ale wiem jakie są Polskie realia i że nie każdego stać na zderzak za 1500 zł lub by przerobić np mazdę RX7, w taki sposób, jak w Tokio Drift - kompletny BodyKit Veilside - 11 tysięcy USD

bardzo dobrze to widać na przykładzie audi 80, które de facto robi się głównie na ori częściach, które nie są tanie:

soczewki używane kolo 1,5 tysiąca,
lampy w zderzak cabrio 98/rs2 - koło 800 zł używki
lusterka rs2 - ostatnio na allegro był komplet za 1750 zł, którego nie 3ba było rezać
lampy us/japan - nowe 1000 zł
zderzak Riegera wyglądający identycznie (wierna kopie) z ABS jak z RS2 325 Euro...

nie każdego stać na takie wydatki, to zrozumiałe...
FranoF1 pisze:nie myl samochodów przygotowanych tylko i wyłącznie do sportu, wszystkie samochody w.w filmie były profi przygotowane do driftu, 1/4 mili czy chodź by time attack, nie maja nic wspólnego z samochodami jakie przedstawiane są na tutejszym forum.
tutaj chodziło mi tylko o zmiany stylistyczne, nie mechaniczne...

adasrogas

Post autor: adasrogas » 22 mar 2008, 21:40

ravestation pisze:Marconi, świetne autko... Widziałem je u siebie w Bydgoszczy na wystawie - zrobiło na mnie piorunujące wrażenie...

Nie przejmuj się opiniami ludzi z tego forum, połowa z nich podnieca się pomalowaniem lusterka pod kolor nadwozia, czy założeniem zderzaka od s2 ;)

tak a propos taki zderzak jest w ofercie formy Rieger i nie z laminatu tylko materiału ABS - czyli tego, z którego są zrobione ori zderzaki w każdym samochodzie... Koszt takiego zderzaka to 325 Euro w najnowszym katalogu, co więcej kolega napisał, że to zderzak ala RS a nie RS...

Śmieszy mnie takie gadania, bo większość z was idąc na film z serii "szybcy i wściekli" dostaje orgazmu widząc tamtejsze autka, po czym widząc podobnie zrobione w Polsce (nie koniecznie audi) i na tak samo dorgich komponentach - mówi "jaka wiocha, jaki wieść tuning, co za spojlery", czym zaprzecza samym sobie, bo kilka chwil wcześniej musiała użyć chusteczek w kinie siedząc na tym filmie... Nawet nie macie pojęcia ilu ludzi kupuje drogie komponenty z materiałów typu ABS, które stanowią czasem wartość 1/3 lub nawet 1/2 waszych aut, a wy żyjąc w głębokiej niewiedzy śmiejecie się mówiąc, że to laminaty...

Proponuję zastanowić się czasem nad tym co chcecie napisać i przeczytać parę razy text, zanim naciśniecie magiczne "wyślij"...

ravestation bardzo dobrze to ująłeś. duuuuuży <piwo> dla Ciebie

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 22 mar 2008, 23:30

wielke uznanie za auto .. ale ja podziele zdanie frana, mi nie podchodzą progi i zderzak przedni, ale powiem ze nie daltego ze to laminat czy nie ejst w stylu cult lub G ale dlatego ze uwazam ze auto zewnatrz nie jest spojne pelno w nim sprzecznosci wg mnie. pozatym cala reszta oki bardzo fajnie kolka kolor srodek noi lambo i audio .. wielki plus za cos nowego i osobliwego. pozdrawiam serdecznie i zycze duzo salaty na kolejne dzialania a jestem pewien ze ebdzie co ogladac.

ravestation
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ravestation » 23 mar 2008, 00:17

duo, i takie opinie lubię czytać :)

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl