dziękuję .. <mikolaj>AUDI_A6 pisze:Duo wszędzie palca wsadzi :mrgreen: :mrgreen:
Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Caly czarny grill pasuje do czerwonego lakieru i do nazwy uzytkownika czyli do Eweliny Czarnej :mrgreen: Spko zobaczymy jak dlugo bedzie sie trzymac ta farba. Wyglad grilla to kwestia gustu ja mam ta chromowane obwodke oklejona czarna tasma izolacyjna i trzeba sie przyjrzec z bliska zeby ja zauwazyc. Z daleka wyglada jakby bylo pomalowane na czarno, jak reszta kratek. Logo Audi zostawilem chromowane zeby bylo wiadomo co to za marka Wszystko kwestia gustu i jak Duo powiedzial nie do kazdego koloru pasuje grill. Przestancie spamowac
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Wiosenna polerka - str 1 <ok>
Ostatnio zmieniony 06 sty 2009, 15:16 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.
Silne kobiece łapki przy dłuuuugim godzeniu się to podstawa <ok> <ok> <ok>duo pisze:uau ... Ty czarna silna w łapkach jesteś serio ... od dziś mianuję Cię moją masażystką nr.1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ps. ja tam się kłócić nie chcę, chociaż z Tobą chętnie sie pokłócę, żeby potem się godzić dłuuuuugo godzić :mrgreen: