[b3 2.0 PS] Moja 90-tka. Zapraszam! Fotki z kąpieli i po...
- karolpinkii
- Forum Audi 80
mówisz o spoilerze tym z czterema podpórkami czy takim jaki jest w competition? Przy blendzie na szybie wstawiłbym ten od competition a w wyobrażeniu mojego auta myślę o locie w stylu Subaru Impreza. ten spoilerek z czterema podpórkami nie widzi mi sie, ale myślę ze jaki byś nie wstawił nie oszpecisz auta, najwyżej nie upiększysz.
Zwolennicy i przeciwnicy będą zawsze
Pozdrówki Adam
Pozdrówki Adam
Spojler oryginalny z b3 czyli na czterech stopkach, mam go przygotowanego do lakierowania i mocno się zastanawiam nad jego montażem który wiąże się ze zrobieniem otworów w klapie, podoba mi się tak jak jest ale mocno korci mnie aby go założyć. Pozdrawiam!adasrogas pisze:mówisz o spoilerze tym z czterema podpórkami czy takim jaki jest w competition? Przy blendzie na szybie wstawiłbym ten od competition a w wyobrażeniu mojego auta myślę o locie w stylu Subaru Impreza. ten spoilerek z czterema podpórkami nie widzi mi sie, ale myślę ze jaki byś nie wstawił nie oszpecisz auta, najwyżej nie upiększysz.
Pozdrówki Adam
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
jak go kładłeś na masce i Ci się podobało do go montuj i nie patrz na nic.
otwory w klapie.... hm jeśli założysz lote na stałe to otworów nie będzie, a jak będziesz chciał ściągnąć to wtedy będziesz sie martwił. zawsze będziesz mógł założyć inną klapę.
P.S. skoro Ci się podoba to zakładaj ale ja do takie auta wykombinowałbym coś innego niż oryginalną lotę (to tylko moje zdanko)
otwory w klapie.... hm jeśli założysz lote na stałe to otworów nie będzie, a jak będziesz chciał ściągnąć to wtedy będziesz sie martwił. zawsze będziesz mógł założyć inną klapę.
P.S. skoro Ci się podoba to zakładaj ale ja do takie auta wykombinowałbym coś innego niż oryginalną lotę (to tylko moje zdanko)
taaa locie w stylu subaru, a moze lepiej od evo radek wkładaj spoilerek od 90 :mrgreen:adasrogas pisze:mówisz o spoilerze tym z czterema podpórkami czy takim jaki jest w competition? Przy blendzie na szybie wstawiłbym ten od competition a w wyobrażeniu mojego auta myślę o locie w stylu Subaru Impreza. ten spoilerek z czterema podpórkami nie widzi mi sie, ale myślę ze jaki byś nie wstawił nie oszpecisz auta, najwyżej nie upiększysz.
Pozdrówki Adam