[B4] syf w środku czym wyczyścić?
[B4] syf w środku czym wyczyścić?
Druga rzecz która mnie nurtuje to to jak doprowadzić srodek auta do porządku?Poprzedni właściciel chyba nigdy nie czyścił tego auta,jak zdjąłem pokrowce to sie załamałem,nie wspomne o boczkach które kiedyś były szare Chce to doprowadzić do porządku zanim założe nowe pokrowce.Pytanie więc-czym,jak,co i wogóle??pomocy
Ostatnio zmieniony 24 mar 2008, 13:32 przez norbi28, łącznie zmieniany 2 razy.
Kolego chyba nie przeczytałeś regulaminu!! Popraw nazewnictwo tematów napoczątek!
viewtopic.php?t=263
A co do tematu to Vanisz, szczoteczka i jedziesz w temacie!
viewtopic.php?t=263
A co do tematu to Vanisz, szczoteczka i jedziesz w temacie!
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
norbi, nie o takie poprawienie chodzi :-| przed nazwą tematu napisz oznaczenie modelu i silnika w kwadratowym nawiasie, oj koledze chyba nie chciało sie przeczytać regulaminu
Co do Twojego problemu, to jak kolega wyżej wspomniał, lub oddaj auto do wyprania. Ja również miałem zagnojone auto i po takim praniu było jak nowe
Co do Twojego problemu, to jak kolega wyżej wspomniał, lub oddaj auto do wyprania. Ja również miałem zagnojone auto i po takim praniu było jak nowe
-
- Forum Audi 80
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
też bym oddał do czyszczenia, gdzieś zasłyszałem że pełen serwis czyli kompletne mycie środka po którym auto wygląda jak nowe + mycie nadwozia z profesjonalną polerką lakieru kosztuje 4 stówki, chyba warto wydać tyle $, a jeśli samo wypranie kosztuje 150 a autko jest zasyfione to bym sie nie zastanawiał
- krzysiek_kw15
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
niby tak, ale chyba lepiej poczekać do cieplejszych dni:
1. wsiadziesz do auta i znowu je up...lisz
2. szybciej wyschnie jak będzie cieplje
3. ... sam muszę wyprać :mrgreen: ale 150-200 to dla mnie kosmiczna suma kupie Vanisz za 15zł i szczoteczkę za 2zł i będę się bawił dzień... dwa... czy coś <ok>
1. wsiadziesz do auta i znowu je up...lisz
2. szybciej wyschnie jak będzie cieplje
3. ... sam muszę wyprać :mrgreen: ale 150-200 to dla mnie kosmiczna suma kupie Vanisz za 15zł i szczoteczkę za 2zł i będę się bawił dzień... dwa... czy coś <ok>