[All] Gadzet - "szperacze" na przodzie ?
[All] Gadzet - "szperacze" na przodzie ?
Witam,
Mam takie pytanie. Właśnie odziedziczyłem Audi 80.
Jest to wersja dość nietypowa (sprowadzona ze Szwecji), gdyż ma tam swoje bajery i ekstra rzeczy, których wczesniej nie widzialem w tym audi.
Jedną z takich reczy są wielkie szperacze zamocowane na przodzie. Wraz ze standardowymi reflektorami tworzy to taki pas 4 lamp.
Co myślicie o tym (niestety teraz nie mam mozliwosci wrzucenia fotki)?
Czy jest to obciach, czy może być? Czy odsłonić te cztery magiczne kółka, czy to jednak fajny bajer z tymi szperaczami?
Wiadomo...powinno być tak, jak komu się subiektywnie podoba, ale ciekawy jestem, co myślą inni znawcy audiczek.
pozdro
Mam takie pytanie. Właśnie odziedziczyłem Audi 80.
Jest to wersja dość nietypowa (sprowadzona ze Szwecji), gdyż ma tam swoje bajery i ekstra rzeczy, których wczesniej nie widzialem w tym audi.
Jedną z takich reczy są wielkie szperacze zamocowane na przodzie. Wraz ze standardowymi reflektorami tworzy to taki pas 4 lamp.
Co myślicie o tym (niestety teraz nie mam mozliwosci wrzucenia fotki)?
Czy jest to obciach, czy może być? Czy odsłonić te cztery magiczne kółka, czy to jednak fajny bajer z tymi szperaczami?
Wiadomo...powinno być tak, jak komu się subiektywnie podoba, ale ciekawy jestem, co myślą inni znawcy audiczek.
pozdro
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 14:32 przez jurwroc, łącznie zmieniany 2 razy.
dokladnie,to ma swiecic a nie wygladac..poza tym robisz samochod dla siebie a nie dla innych,nie przejmuj sie co beda mowic,to twoj samochodwiedzmin pisze:Nie przejmuj sie opinią innych.. ważne ze po ich włączeniu bedziesz miał jasno jak w dzień..
A pseudotjjjjjuningowiec z ekstra wypaśnymi brewkami na lampach gów.. bedzie widział..
- radek kocio
- Forum Audi 80
Tak, one są oryginalnie zamotowane. Postaram się wstawić zdjęcie i wtedy zapytam o opinie, bo tak to rzeczywiści ciężko.
Ta wersja skandynawska bardzo wzbogaca auto. Autko jest z 1988r,ale ma w wyposażeniu centralny zamek, podgrzewane fotele, tempomat, był automatem (zmieniłem skrzynię), spryskiwacz na świała mijania, a także fabryczne, niewyłączalne palenie się świateł mijania (tam obowiązuje jazda na światłach przez cały rok 24h; u nas też to wchodzi).
Ta wersja skandynawska bardzo wzbogaca auto. Autko jest z 1988r,ale ma w wyposażeniu centralny zamek, podgrzewane fotele, tempomat, był automatem (zmieniłem skrzynię), spryskiwacz na świała mijania, a także fabryczne, niewyłączalne palenie się świateł mijania (tam obowiązuje jazda na światłach przez cały rok 24h; u nas też to wchodzi).
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jakiś czas temu na Allegro był do sprzedania taki grill ze szperaczami (nowy oryginał) i miał też OOOO. Twój też? Lampy są zapewne Hella'i i tym samym mają homologację także s**i się nie powinny czepiać. Może nie jest to szczyt estetyczności ale ja bym z chęcią sobie coś takiego zakupił. Na pewno dużo daje w podczas jazdy w nocy... A ja UWIELBIAM JAZDĘ NOCĄ!!!