mam problem jak cofnąć licznik bo założyłem obrotek i chciałem zmienić też tarcze prędkosciomierza bo była w lepszym stanie niż moja,niestety jak chciałem zdjąć wskazówke to ją popsułem oberwała sie sprężynka ,więc musiałem założyć licznik z większym przebiegiem z zakupionego licznika ,a wszystko przekładałem bo sprzedali mi licznik z uszkodzoną płytą główną i nie działał jak założyłem.Wszystko teraz działa jak należy tylko te kilometry mnie denerwują teraz mam 230tyś a miałem orginalnie 176tyś . pomóżcie jeżeli możecie
Na przyszłość proszę nazywać tematy zgodnie z zasadami: viewtopic.php?t=9608. Moderator.
[B4 ABT] licznik cofnięcie-km
[B4 ABT] licznik cofnięcie-km
Ostatnio zmieniony 26 mar 2008, 21:25 przez Romek1983, łącznie zmieniany 3 razy.
jeśli oba są tego samego producenta to nie bardzo mogę zrozumieć jak mogłeś popsuć ten ori prędkościomierz... ale mniejsza o to...Romek1983 pisze:sorki ale nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat . zegary są vdo i pochodzą z audi b3 .
musisz rozebrać prędkościomierz na części pierwsze tak co będziesz mógł swobodnie kręcić kółkami z cyframi... tylko nie pisz, że się nie da bo sie da...